ULTIMA ORA! MIHAI BENDEAC S-A VACCINAT ASTĂZI CU ASTRAZENECA:

VACCINAT ASTĂZI CU ASTRAZENECA:

Mihai Bendeac s-a vaccinat astăzi cu serul AstraZeneca. Juratul de la iUmor a făcut primele declarații după ce s-a imunizat, mărturisindu-le fanilor că el crede în medici și cercetători.

În timp ce aproape 210.000 de români și-au anulat programarea pentru a se vaccina cu AstraZeneca, după ce un oficial al

Agenției Europene a Medicamentului a spus că există o legătură între vaccin și cazurile grave de tromboze, Mihai Bendeac a decis să se imunizeze chiar cu serul AstraZeneca.

Astăzi, actorul s-a vaccinat și le-a mărturisit fanilor că are încredere absolută în știință, punându-i la zid pe conspiraționiști.

”Am încredere în ştiintă, am avut mereu încredere în ştiinţă. Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ține neapărat

de inteligență. (..) în cazul în care acest virus ar fi atacat, să spunem, cataracta și cei care erau afectați ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toții la medici și la știință?!

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

A fost foarte simplu, chiar dacă îmi este teamă de ace. Eu aşa funcţionez. Mă orientez după medici, cercetători. După câștigători de premiu Nobel și mai puțin după cei care scriu miau ca pisica”, a declarat Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, infectat cu coronavirus

Anul trecut, în luna martie, Mihai Bendeac anunța că ar fi contractat virusul SARS-COV-2. Totul s-a întâmplat după ce actorul

a mers la înmormântarea bunicului său, acolo unde au participat mai multe persoane confirmate ulterior cu noul coronavirus. 

Juratul de la iUmor a decis să facă testul de imunitate și i-au fost detectați anticorpi în sânge. A avut noroc, însă, că a făcut o formă ușoară a bolii.

”Am vorbit despre treaba asta pentru că… Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați.

Până la urmă e o gripă… Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă”, a explicat Mihai Bendeac. scrie cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com