AD

MONDEN

Ultimele fotografii cu Tina Turner dezvăluie o imagine fragilă! Regina Rock’n’Roll-ului se deplasa greu și se sprijinea de soțul ei FOTO

todaymai 25, 2023 6

Background
share close
AD
AD

A murit Tina Turner, „Regina Rock’n Roll”, la 83 de ani

Tina, care a devenit celebră în anii 1960 ca solistă a duo-ului Ike & Tina Turner din St. Louis, a murit miercuri, la 83 de ani:

„Tina Turner, „Regina rock’n roll-ului”, a murit liniștită astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o boală îndelungată, în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția”, a declarat un reprezentant într-un comunicat.

„Odată cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat. Tina Turner s-a născut Anna Mae Bullock la 26 noiembrie 1939, în Nutbush, Tennessee, SUA. A devenit celebră la sfârșitul anilor ’60 ca solistă a trupei Ike & Tina Turner Revue, dar mai târziu a cunoscut succesul mondial ca artistă solo”, a continuat acesta.

Cu muzica și vitalitatea ei inepuizabilă, Tina Turner a încântat milioane de fani și a inspirat mulți artiști din generațiile următoare. Hituri globale precum „What’s Love Got To Do With it”, „Private Dancer” și „The Best”, peste 180 de milioane de albume vândute, 12 premii Grammy și peste trei decenii de turnee pe stadioane sold-out în întreaga lume sunt doar o parte din moștenirea ei unică. Va avea loc o ceremonie funerară privată la care vor participa prietenii apropiați și familia.

Vă rugăm să respectați intimitatea familiei sale în aceste momente dificile. Nu se va răspunde la alte solicitări ale presei”, a mai transmis reprezentantul.

Ultimele fotografii cu Tina Turner dezvăluie o imagine fragilă

Înainte de moartea tragică a celebrei legende rock ‘n’ roll, Tina Turner, ultimele sale fotografii publice dezvăluie o imagine fragilă, sugerând că avea nevoie de ajutor pentru a merge. În imagini, Tina era surprinsă stând jos, iar pentru a se deplasa era sprijinită de soțul ei, Erwin Bach și de celebra prezentatoare Oprah Winfrey.

Ultima apariție publică a Tinei Turner a avut loc în noiembrie 2019, cu ocazia premierei spectacolului „Tina – The Tina Turner Musical” din New York City. Deși evenimentul era un moment important în cariera sa, Tina părea să fie afectată de problemele de sănătate și de fragilitatea corpului ei.

În martie 2021, Tina a folosit platforma Twitter pentru a-și exprima entuziasmul față de propriul documentar, însă și în acele imagini se putea observa că avea o înfățișare fragilă. Era surprinsă stând în fața unui televizor cu ecran mare, iar această imagine a stârnit îngrijorare în rândul fanilor săi.

Cu toate că fragilitatea și nevoia de ajutor arătau că starea de sănătate a Tinei Turner se deteriora, aceasta nu a împiedicat-o să rămână iconică în industria muzicală, fiind recunoscută ca „Regina Rock’n’Roll-ului” până în ultima clipă.

 VEZI GALERIA FOTO

 Tina Turner, alături de fani până în ultima clipă

Moștenirea muzicală și impactul pe care l-a avut Tina Turner sunt remarcabile. Cu peste 180 de milioane de albume vândute, 12 premii Grammy și peste trei decenii de turnee sold-out în întreaga lume, Tina Turner a lăsat o amprentă imensă în cultura muzicală.

După vestea tristă a trecerii sale în neființă, managerul său de lungă durată, Roger Davies, a adus un omagiu memorabil vedetei. Acesta a subliniat că Tina Turner a fost o forță a naturii unică, puternică și cu un talent imens. Davies a avut privilegiul de a fi fost prieten apropiat și managerul său timp de peste 30 de ani, iar pierderea Tinei Turner a fost resimțită profund de el și de toți cei care au avut privilegiul de a o cunoaște.

„Din prima zi în care am întâlnit-o, în 1980, a crezut în ea însăși în totalitate, când puțini alții o făceau la acea vreme. A fost un privilegiu și o onoare să-i fi fost prieten apropiat, precum și managerul ei timp de peste 30 de ani”, a spus Davies.

În ciuda fragilității sale și a nevoii de ajutor la mers, Tina Turner a rămas activă și pe rețelele de socializare. Pagina ei oficială de Instagram, urmată de peste 954.000 de oameni, a postat un mesaj oficial referitor la decesul artistei. În postare se menționa că lumea se desparte de o prietenă dragă și că muzica și pasiunea ei nemărginită au adus bucurie și inspirație milioanelor de fani din întreaga lume.

Tina era activă și pe rețelele de socializare, iar pagina ei de Instagram, care are peste 954.000 de urmăritori, a publicat și ea o postare oficială cu privire la decesul ei.

„Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a Tinei Turner. Cu muzica ei și cu pasiunea ei nemărginită pentru viață, ea a încântat milioane de fani din întreaga lume și a inspirat vedetele de mâine. Postarea a continuat: „Astăzi ne luăm rămas bun de la o prietenă dragă care ne lasă tuturor cea mai mare operă a ei: muzica ei. Toată compasiunea noastră sinceră se îndreaptă către familia ei. Tina, ne vei lipsi cu drag”.

https://redactia.ro/ultimele-fotografii-cu-tina-turner-dezvaluie-o-imagine-fragila-regina-rocknroll-ului-se-deplasa-greu-si-se-sprijinea-de-sotul-ei-foto-269765?fbclid=IwAR0miTwo9Cm7Vnxh-wbqrh5t-RPRw–UB7hLd_bWNhOo0FQtU4lvYLb6z5k
AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com