Ultimele imagini cu prințul Philip în viață. Mulți au spus că arăta foarte rău

Prințul Philip s-a stins din viață vineri, 9 aprilie 2021. Avea 99 de ani, fiind considerat cel mai longeviv prinț consort al Marii Britanii. Soțul Reginei Elisabeta a II-a a fost răpus de problemele cardiace pe care le avea.

a

Ultimele imagini cu prințul Philip în viață

Ultimele luni din viața prințului Philip nu au fost deloc ușoare. Și-a petrecut mult timp în spital, din cauza problemelor la inimă. A fost internat pe 16 februarie, după ce s-a simțit rău. La spital a suferit o procedură pentru afecțiunea cardiacă, și a stat internat timp de 28 de nopți, cea mai lungă perioadă de spitalizare din viața lui.

După externare, a revenit la Palat, alături de Regina Elisabeta a II-a. Atunci a fost văzut în public pentru ultima dată. Mulți au spus atunci că prințul Philip nu arată deloc bine, deși oficial, starea lui de sănătate se îmbunătățise după internare.

Prințul Philip arata slăbit și avea o mină tristă. Palatul Buckingham a declarat atunci că motivul internării prințului Philip nu are nicio legătură cu coronavirusului, ci cu o afecțiune la inimă care îl chinuie de mai mulți ani.

Iată că la 3 săptămâni de la externarea din spital, Prințul Philip s-a stins. Familia Regală a Marii Britanii este îndoliată.

Prințul Philip a fost unul dintre ultimii supraviețuitori care au luptat în cel de-al doilea Război Mondial. Conform unui comunicat de presă, el a ajutat la conducerea Familiei Regala Britanice și a monarhiei, astfel încât această să rămână o instituție vitală incontestabil pentru echilibrul comunității.

Primul ministrul al Scoției, Nicola Sturgeon, a declarat că este întristată de moartea Prințului Philip.

Îmi trimit condoleanțele personale și profunde – și pe cele ale scotgovului și ale poporului Scoției – către Majestatea Sa Regina și familia ei, a scris Nicola Sturgeon pe Facebook.

Liderul laburist Sir Keir Starmer a declarat că Marea Britanie a pierdut un „funcționar public extraordinar”, adăugând că va fi amintit mai ales pentru „angajamentul și devotamentul său extraordinar față de regină”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com