Ultimele mesaje ale Sabinei, tânăra mamă ucisă și arsă pe un câmp din Giurgiu. A promis că se întoarce după fiul ei de 8 ani. Cu cine a vorbit chiar înainte să fie ucisă

Crima care a îngrozit o țară întreagă continuă să surprindă. La opt zile de la descoperirea victimei pe un câmp in Giurgiu, anchetatorii află detalii cutremurătoare despre viața tânerei ucise și incendiate.

Povestea de viață a Sabinei este cutremurătoare. A fost renegată de părinți și abandonată de tatăl copilului său. Femeia a fost nevoită să se sacrifice pentru a-și putea crește singură copilul. Ea s-a angajat la un salon de masaj erotic, ca mai apoi să-și ofere serviciile și în particular. Acest lucru e posibil să-i fi adus moartea.

Mihaela-Sabina Mircea s-a îndrăgostit de un interlop din Pantelimon, în urmă cu opt ani. Ea a rămas însărcinată cu bărbatul, moment în care părinții acesteia au renegat-o. O altă lovitură pentru tânără a venit, însă, atunci când bărbatul nu și-a recunoscut copilul. Atunci au intervenit părinții mafiotului care au primit-o în casă la ei pe Mihaela.

Ultimele mesaje ale Sabinei

Tânăra mamă în vârstă de 32 de ani, care a fost omorâtă, băgată într-o valiză și incendiată pe un câmp de lângă Ghimpați, le-a spus celor care aveau grijă de fiul ei că urmează să se întoarcă să îl ia.

La sfârșitul lunii august, familia din Pantelimon a vorbit pentru ultima dată cu Sabina. Socrii tinerei i-au scris acesteia pe Facebook. Ea le-a promis atunci că se întoarce după băiețelul ei.

Sabina: Nu mai vin că m-am măritat.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Prietenă: Bun. Și cu băiatul cum rămâne?

Sabina: O să vin să îl iau.

Prietenă: Păi vino, Sabino. Că eu nu mai pot să stau cu el, că plec afară.

Sabina: O să vin să îl iau.

Prietenă: Păi când, Sabino? Am eu vreo obligație față de tine? Am stat și eu atâta timp cu el.

Sursa: wowbi.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com