Ultimul drum al lui Benone Sinulescu. Românii își pot lua rămas bun de la marele artist

Benone Sinulescu a părăsit această lume cu discreție totală, așa cum și-a dorit. Deși s-a vorbit mult despre problemele sale de sănătate din ultimul an, puțini au fost cei care au știut ce a trăit cu adevărat artistul. Regretatul interpret de muzică populară va fi condus pe ultimul său drum, duminică, 21 noiembrie 2021.

a

Românii își iau adio de la maestrul Benone Sinulescu

Când toți sperau că își va reveni și va urca din nou pe scenă, maestrul Benone Sinulescu le-a făcut o surpriză neplăcută părăsind prea devreme această lume. Cei care l-au cunoscut, l-au îndrăgit și i-au ascultat muzica își pot la adio de la Nea Beni în foaierul Teatrului Ioan Slavici din Arad unde a fost depus trupul neînsuflețit al artistului.

Duminică, la orele 08:00, va fi depus la Filarmonică, până la orele 12:00 – 13:00. Benone Sinulescu va fi înmormântat cu onoruri militare în cimitirul din Arad.

Acolo el și soția sa au un cavou, pe care l-au pregătit la insistențele femeii, pentru că artistul nu simțea nevoia să se ocupe de astfel de lucruri. Cu greu l-a convins să facă un cavou, spunându-i că ambii sunt bătrâni și că este bine să aibă pregătit un loc de veci.

Benone Sinulescu a iubit viața cu toată ființa lui. A fost un artist foarte apreciat de publicul din România care îi știa melodiile și îl aplauda îndelung de fiecare dată când urca pe scenă.

Benone Sinulescu și soția sa au aniversat 40 de ani de la căsătorie

Artistul și iubita sa soție, cea care i-a fost alături în permanență la bine și la greu, au aniversat 40 de ani de la căsătorie, chiar cu o zi înainte ca el să moară. O viață de om au fost împreună acești oameni care s-au susținut necondiționat. Soția lui Benone Sinulescu suferă enorm și spune că nu-și poate reveni din șocul pierderii celui care i-a fost alături 40 de ani. Nu știe cum va putea trăi fără el, mai ales că era optimistă că vor trece cu bine peste cumpenele din acest an.

2021 a fost, fără îndoială, un an cu multe încercări pentru Benone Sinulescu. Totul a început când i s-a făcut rău în casă și a ajuns de urgență la spital. După o spitalizare lungă, s-a întors acasă și cei dragi sperau că va depăși tot greul. Din nefericire, o pneumonie avea să-l răpună pe Nea Beni. Dumnezeu să-l aibă în paza Sa.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com