UN BĂRBAT, CARE PRETINDE CĂ ESTE CĂLĂTOR ÎN TIMP, FACE O PREZICERE ÎNFIORĂTOARE: ”NU PRIVIȚI CERUL”

Un bărbat care pretinde că este un călător în timp din anul 2582 a prezis că Pământul va fi în întuneric pentru trei zile în următorul deceniu. 

Bărbatul avertizează „nu priviți spre cer, spre lumina care vine din piramide”. Acesta susține, în mod bizar, că planeta va fi cufundată în 72 de ore de întuneric, pe data de 6 iunie 2026, și îi îndeamnă pe oameni să înceapă să se pregătească pentru acest fenomen.

Clipul postat pe platforma TikTok a adunat 636.000 de urmăritori uimiți. Videoclipul său, care pretinde că fenomenul va provoca haos pe Pământ în cinci ani, a fost urmărit de peste 425.000 de utilizatori. Bărbatul îi îndeamnă pe oameni să rămână în cae pe durata evenimentului. În timp ce unii sunt sceptici în privința prezicerii sale, alții l-au întrebat dacă au voie să folosească televizorul sau telefoanele pe durata fenomenului bizar.

@timetraveler2582

⚠️ You have been warned about it. I wasn’t supposed to reveal this much about it. ⚠️ #timetravel #timetraveler #future #unknown #fyp #real #news #fy

♬ original sound – Timetraveler2582

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com