UN BĂRBAT DE 30 DE ANI A AJUNS LA URGENȚE, DAR MEDICII S-AU PRĂPĂDIT DE RÂS! CE OBIECT BIZAR A FOLOSIT, PENTRU A SE AUTOSATISFACE

Meseria de medic e plină cu…de toate! Așa se face că, la Urgențe, de multe ori, cadrele medicale se confruntă cu situații care mai de care mai șocante, dar unele dintre ele îi amuză de-a dreptul.

a

Medicii de la un spital din America au rămas fără grai atunci când un bărbat a ajuns de urgență la spital. Este destul de cunoscut faptul că unele persoane, fie că vorbim de femei sau bărbați, găsesc tot felul de metode de a obține plăcere, chiar dacă acest lucru nu este întotdeauna…normal.

Un bărbat de 30 de ani pe nume Phill a șocat medicii. Acesta s-a prezentat la Urgențe cu peria de păr în anus și a explicat, cu mare deschidere, gestul său. La auzul explicațiilor, medicii nu au știut dacă să râdă sau să-și mențină seriozitatea, pentru a-i putea explica bărbatului că unele lucruri pot fi extrem de periculoase.

„Bărbatul a venit și ne-a spus că se uita la un film pentru adulți cu gay și, având această orientare sexuală, s-a gândit să încerce să se autosatisfacă. Și-a introdus peria de păr în anus, dar din nefericire pentru el, aceasta a rămas blocată. Așa a ajuns la noi…În ultima vreme, aceste lucruri și cazuri sunt tot mai des întâlnite” a povestit unul dintre medici.

Ce și-a introdus o femeie în organul genital

Mai multe doamne și domnișoare au șocat medicii ginecologi, după ce s-au prezentat la spital cu…periuțe de dinți electrice în vagin. Medicii ginecologi trag un semnal de alarmă și susțin că acesta obiecte nu trebuie folosite sub nicio formă în astfel de scopuri.

Unele dintre doamne și domnișoare au înlocuit vibratoarele și alte jucării sexuale cu periuța electriță de dinți. Din nefericire, multe dintre ele au plătit scump după ce au ajuns pe culmile plăcerilor, iar medicii ginecologi le avertizează pe acestea, dar și pe cele care intenționează să folosească periuțele electrice pentru a se autosatisface despre riscurile la care se expun.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com