AD

ACTUALITATE

Un bărbat nu mai poate să închidă ochii după o operație estetică

todayianuarie 17, 2022 13

Background
share close
AD
AD
Pete Broadhurst

 Profimedia

Pete Broadhurst, un bărbat de 79 de ani, trăiește un coșmar de când a făcut o operație estetică. De atunci, el nu mai poate să închidă ochii. Iar noapte este nevoit să îl lipească cu banda ca să poată să doarmă.

Bărbatul vrea să îi avertizeze și pe alții să aibă grijă când merg să facă operații estetice. El a decis să apeleze la bisturiul unui specialist după ce mama copiilor săi l-a părăsit reproșându-i că tenul său este îmbătrânit. Din cauza vârstei, pielea își pierde fermitatea, începe să se lase, iar acest lucru este cunoscut sub numele de „obraji de hamster”. O persoană în această situație pare tot timpul obosită sau posomorâtă.

Astfel, în ianuarie 2019, Pete Broadhurst a suferit un lifting la gât, o blefaroplastie și o rinoplastie, notează Metro.

Încă de a doua zi, bărbatul a regretat că a făcut procedurile respective. După două săptămâni, el a mers să își scoată firele și le-a zis medicilor că își simte ochii foarte iritați. Pete Broadhurst susține că, în loc să-l examineze, medicii i-au spus că totul este normal și că aceste efecte secundare vor trece.

Apoi, un medic l-a trimis la alți specialiști și așa a ajuns să fie dignosticat cu ectropion, o afecțiune care presupune că ochii nu se închid complet atunci când persoana clipește sau doarme.

 Profimedia

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com