Un celebru solist român a făcut dezvăluiri șocante! ”Mi s-au oferit mii de euro ca să mă însor cu Catinca Roman!”

Claudiu Mirică, solistul trupei ”Stigma” a făcut declarații șocante despre Catinca Roman, dar și despre viața lui departe de România. 

Claudiu Mirică a făcut dezvăluiri șocante

Claudiu Mirică a părăsit România în urmă cu zece ani și s-a stabilit în Franța, unde a absolvit o școală de restaurare a operelor de artă. Artistul oferit câteva declarații în exclusivitate pentru impact.ro, despre viața boemă din Paris, despre relația șubredă cu fostul lui coleg de scenă, Cornel, dar și despre Catinca Roman, pe care a adorat-o, în urmă cu 11 ani.

În urmă cu mai mulți ani s-a zvonit că cei doi se iubesc și că au și o relație pe care o țin ascunsă. S-au dat de gol prin felul cum se comportau unul cu celalat, dar și prin faptul că au colaborat împreună pentru o piesă muzicală. Acum însă, artistul a dezvăluit că nu a mai păstrat legătura cu ea de 10 ani, însă și-ar fi dorit.

”Nu am mai văzut-o pe Catinca de peste 10 ani. Deși tare mi-aș fi dorit, dar nu am reușit să mă organizez, când am venit în țară. Sper că, în curând, ne-am mai trimis mici mesaje via Facebook. Cred că este o femeie foarte specială, diferită, pe care nu am reușit întotdeauna s-o înțeleg. Noi nu am făcut altceva decât să realizăm o piesa împreună, ca o glumă între noi, însă mediatizarea excesivă a fost în detrimentul nostru”, a declarat Claudiu Mirică.

Deși relația dintre ei nu a fost una așa cum au vrut toți, mulți au încercat chiar să o tansforme. Solistul trupei Stigma a mărturisit că au fost la un pas de nuntă și că o televiziune din România i-a propus o sumă importată de bani pentru a se căsători, în direct, cu Catinca Roman.

”A fost o presiune enormă din partea televiziunilor, care își doreau să ne transforme într-un cuplu gen Botezatu-Drăgușanu, lucru care ne-a dezgustat. Îmi amintesc că o televiziune mi-a propus o sumă importată de bani, mii de euro, pentru a mă căsători, în direct, cu Catinca Roman și, sub contract, să facă din noi o telenovelă cu certuri, scandaluri, divorț, etc. Bineînțeles că nu am acceptat. Nici nu i-am spus Catincăi. Am realizat că așa-numitul show-biz românesc se schimbă. Eu voiam doar să cânt, nu să-mi spăl nădragii la TV. A fost unul dintre motivele plecării mele din țară: mi-am dat seama că nu am să fac acest compromis. Tot circul ăsta nu era pentru mine, așa că am preferat să iau totul de la zero, cu toate riscurile”, a mai adăugat artistul.

Au exista tensiuni între el și Cornel

Claudiu Mirică a cântat ceva timp cu Cornel în trupa ”Stigma”. Chiar dacă încercau să nu creeze un scandal, tensiunile dintre cei doi se vedeau, astfel că au renunțat la colaborare.

”Cu Cornel nu am rămas în contact. Din păcate, nu ne-am înțeles niciodată, deși am avut mereu o admirație pentru el, ca artist. Nu am reușit să comunicăm, din păcate, și asta încă de la început, când m-a acceptat în trupa ”Stigma”, probabil pentru că i-a plăcut vocea mea, dar nu a căutat deloc să mă înțeleagă ca om. Și cred că nici eu nu am reușit, deși am încercat. Am auzit că trăiește în Anglia, sper că încă mai face muzică, pentru că era foarte talentat”, a spus Claudiu.

Anul acesta, în aprilie se fac 10 ani de când Claudiu Mirică a ales să plece definitiv din România. Nu regretă, ba din contro, viața lui este una bună. Însă a dezvăluit că simte lipsa locului în care s-a născut, mai ales a surorii lui.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com