Un conductor de tren din Japonia a plecat la toaletă în timp ce mergea cu 150 de kilometri pe oră

tren

Un conductor japonez riscă să fie sancționat pentru că a părăsit cabina unui tren de mare viteză timp de câteva minute pentru a merge la toaletă, scrie BBC.

El ceruse unui asistent-controlor care nu avea permis de conducere să manevreze trenul care călătorea cu 150 de kilometri pe oră.

Trenul Hikari 633 transporta 160 de pasageri în acel moment. Incidentul nu a afectat călătoria, dar compania feroviară l-a raportat autorităților și a prezentat scuze călătorilor.

Compania de căi ferate din Japonia Centrală a precizat că incidentul a avut loc duminică dimineață, în timp ce trenul circula în regiunea centrală Shizuoka.

Șoferul în vârstă de 36 de ani, care nu a fost identificat, avea probleme cu stomacul și avea nevoie să folosească urgent toaleta.

El a chemat un controlor în cabină pentru a controla comenzile, apoi a plecat timp de aproximativ trei minute pentru a folosi toaleta dintr-un vagon de pasageri, potrivit JR Central.

Regulile companiei prevăd că, dacă un conductor se simte rău, trebuie să contacteze centrul de comandă. De asemenea, li se permite să ceară unui controlor să preia comenzile, dar numai dacă acesta are permis de conducere.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com