Un copil a murit de boală diareică. Părinților le-a fost teamă să îl interneze

Doctorul Mihai Craiu a postat pe o rețea socială îndemnul de a duce copiii la medic chiar și în vremurile unei epidemii. Un copil a murit de o boală diareică din cauza temerii părinților.

a

Un copil a murit de boală diareică. Părinților le-a fost teamă să îl interneze

Acesta a descris riscurile unei afecțiuni în general ușoare, dar care lăsate netratate duc la consecințe nedorite de niciun om. Astfel un copil mic a murit acum câteva zile din cauza părinților săi care nu l-au dus la spital când suferea de o boală diareică. Temerea lor de virusul Covid-19 i-a costat grav.

„Mă gândeam la experimentul lui Avicenna pe care l-am pomenit acum câteva zile. Cel în care mielul a murit de frica lupului…”

În aceste zile fiecare părinte ia cele mai mărunte decizii. Decizii care pot influența viitorul. Avem de-a face cu decizii care par mărunte, dar care pot avea consecințe grave. Unii părinți își scot copiii în parc pentru cele mai banale motive în ciuda interdicțiilor oficiale. „S-a plictisit copilu’ de stat in casă”, „îi scade vitamina D3 în sânge”, este afectată imunitatea” etc.

De aici până la decizia de a ține copilul acasă, fără tratament, în detrimentul ducerii la spital chiar când copilul este bolnav și devine din ce în ce mai grav.

Acest copil a murit în ultimele zile fără ca moartea sa să facă mare vâlvă în media. Un copil mic în secolul al XXI-lea a murit din cauza unei boli banale care putea fi tratată rapid și ușor. Acesta a avut o mulțime de scaune și vărsături, nu a putut și alimentat sau tratat acasă.

Drumurile între spitale și specialități s-au dovedit prea lungi pentru el, odată ce boala a ajuns într-un stadiu avansat. Părinții au așteptat prea mult înainte de a-și duce copilul la spital de teama acestui nou virus.  Despre copiii mici se știe că dacă devin infectați cu Covid-19

sursa : huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com