UN CUPLU CARE ÎȘI RENOVA LOCUINȚA A GĂSIT ASCUNS ÎN PEREȚII CASEI UN BILET, VECHI DE 70 DE ANI. CE ERA SCRIS PE BUCATA DE HÂRTIE

Un cuplu din Northampton, Anglia,  care își renova casa, a făcut o descoperire ce a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Au găsit în pereții casei un bilet, care fusese ascuns acolo în urmă cu 70 de ani.

Karl Church, în vârstă  de 49 de ani și partenera lui, Eve Jones, 48 de ani, au găsit ascuns în pereții casei lor un bilet, lăsat acolo de un zidar în urmă cu 70 de ani. Mesajul fusese scris de către John Rainbow în 1953, după ce și-a instalat uși glisante ce dădeau către terasa casei lui, notează presa locală din Northampton.

În bilețel scria: ,,Caracteristicile cărămizii 3/6 ½. 17 februarie 1953. J. Rainbow, Bulevardul Kingsland, 122, vârsta 50 de ani.”

Acum, cuplul încearcă să dea de urmașii ,,autorului”.

Eve a postat o poză  cu uimitoarea capsulă a timpului pe un grup de Facebook dedicat special Fotografiilor și Istoriei Sociale din Northampton, în încercarea de a găsi descendenții domnului Rainbow.

,,Iubitul meu desființa fereastra într-una din camerele de la parter. Când a terminat de spart fereastra, a găsit această cutie în perete,  cu un bilețel în ea. Se gândea să se ducă la adresa de pe bilet, Bulevardul Kingsland 122, și să bată  la ușa, dar șansele ca descendenții zidarului să locuiască acolo sunt chiar minime.

Cutia a fost pusă într-un sertar și uitată, dar a scos-o iubitul meu ieri și s-a decis să caute urmașii domnului Rainbow. Am scris ieri totul pe grupul de Facebook, încărcând și poze cu cutia, iar povestea a atras ceva interes.”, a povestit femeia.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitat special : Violeta Popa Psihoterapeut 💥 Subiectul Emisiunii: Dependenta emotionala la adulti.

Identitatea bărbatului a fost găsită pe Facebook

Membrii fondatori ai grupului au descoperit în scurt timp că  biletul aparținea lui John W Rainbow care a trăit între 1902 și 1993 și care a locuit între 1939 și 1946 la adresa 204 Birchfield Road East. A fost căsătorit cu Lillian Luck, iar împreună au avut două fete, una pe nume Phyllis, născută în 1925, care mai târziu avea să devină doamna Green, și Iris, născută în 1926, care a devenit doamna Mills.

Se crede că cele două femei au acum mai mulți nepoți, născuți între 1950 și 1960.

,,S-ar părea că au locuit în Birchfield Road în Abington, unde, în mod ciudat, am crescut eu. John William Rainbow a fost născut în 1902, care se potrivește cu data, pentru că pe bilet spunea că are 50 de ani și că a fost scris în 1953.

S-ar părea că  a avut doi copii, dar niciun fiu. A lucrat ca zidar angajat la compania London, Midland and Scottish Railway”, a mai spus Eve.

Nicio rudă de-a bărbatului nu și-a făcut apariția

Un utilizator Facebook al grupului, a distribuit o poză cu o bucată dintr-un ziar care arăta că domnul Rainbow câștigase peste 2000 de lire la pariuri pe fotbal, pe care fiica lui, Iris, le completase și jucase. În articol scrie că  logodnicul lui Iris îi ,,dădea un sărut de fiecare dată când completa o căsuța al biletului de joc”, lucru ce a făcut ca familia să câștige premiul.

,, Nu-mi place să postez chestii pe grupuri. Am postat povestea și m-am gândit  >. Dacă ar fi devenit penibil, aș fi șters postarea, dar de fapt am stat toată ziua facând pe admina, după ce am primit numeroase răspunsuri.

S-ar părea că există câțiva Rainbows în Northamptonshire. E ciudat cum am reușit să descoperim omul care a scris biletul, dar nimeni nu a venit să spună că îi este rudă”, a mai adăugat Eve.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com