UN FIN AL LUI EMI PIAN, DECLARAȚII SURPRINZĂTOARE DESPRE PRIVEGHIUL LIDERULUI DUDUIENILOR

Un fin al lui Emi Pian a vorbit despre funeraliile liderului Duduienilor. Iată ce spune despre purtarea măștilor de protecție la priveghi.

Bărbatul speră ca poliția să nu facă „ură de rasă” și ca el și întreaga familie Duduianu să se poată ocupa liniștiți de priveghi și de înmormântare. În ceea ce privește purtarea măștilor, finul lui Pian se declară împotrivă și spune că nu crede în Covid-19.

„Ne-a șocat câtă poliție vine”

„Noi ne-am speriat când am văzut atâta forţă de poliţie, nu vrem să se facă ură de rasă la noi, că suntem romi şi să nu lase lumea să vină să-l vadă, să putem să stăm la priveghi. 

Ne-a şocat câtă poliţie vine, nu a fost scandal, nu o să fie scandal cum se spune, că ne răzbunăm, că ne batem, că ne tăiem. Niciodată! Ne pare rău, am plâns, am urlat, cu masca la gură nu putem, că nu suntem câini. Suntem şi noi nişte oameni, nu suntem bolnavi, aşa ceva nu există, nu cred în aşa ceva. Avem şi noi copii, câte 5-6 nepoţi. Suntem foarte îndureraţi, Poliţia trebuie să-şi facă datoria, nu ne punem contra la Poliţie, dar şi Poliţia trebuie să ne lase, să nu facă ură de rasă”, a transmis, ieri, bărbatul, scrie Antena 3.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com