UN FIZICIAN CELEBRU LĂMUREȘTE MISTERUL MOMENTULUI. AU SAU NU MĂȘTILE DE PROTECȚIE „VIERMI” ÎN ELE?!. VIDEO

Această informație, care la prima vedere pare nebunească, după ce un internaut a făcut un experiment care ar fi relevat faptul că măștile au în interior mici fire negre mișcătoare.

a

Pentru a avea mai multă acuratețe în explicații, Cristian Presură a făcut și o demonstrație la microscop, pe canalul său oficial de YouTube.

Am fierbătorul de apă, aici este masca, un microscop şi filmez ceea ce văd prin microscop. Unul din lucrurile pe care le-am observat, într-unul din video-urile pe care le-am făcut fără abur, este că acele mici lucruri negre nu se mişcă.

Dau şi eu drumul la maşina cu abur. Iată rezultatul: Vedem cum, după ce au fost supuse aburului, acele mici lucruri negre se mişcă, se contorsionează, parcă capătă viaţă”, a spus inițial Cristian Presură.

Ce sunt, de fapt, „viermii”?

În urma analizei, fizicianul a ajuns la concluzia că firele nu sunt nici viermi, nici paraziți, nici nanotehnologii, ci sunt fibre textile care se mișcă atunci când intră în contact cu aerul cald (nr. respirația omului care poartă mască).

„Unul dintre acele obiecte misterioase pare că are un capăt liber. După părerea mea, seamănă cu un fir textil care este fixat pe mască de un capăt, iar capătul celălalt pluteşte în aer.

De ce se mişcă? Pentru că aburul care este încă în mască se ridică în sus şi în felul acesta pune în mişcare ceea ce eu cred că este o fibră textilă.

Nu sunt nici viermi, nici paraziți, nici nanotehnologii. Sunt simple fibre textile de pe alte țesături care atârnă de mască iar aburul cald le ridică în aer, le contorsionează și le face să pară ”vii”, a concluzionat fizicianul.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com