Un incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit la Poligonul Capu Midia, în urma tragerilor antiaeriene

Un incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit, vineri, în Constanța, mai exact la Poligonul Capu Midia, în urma tragerilor antiaeriene. În urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime şi nici pagube materiale.

Conform reprezentanţilor Centrului Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia, în urma tragerilor antiaeriene programate, vineri, în Poligonul de Trageri de la Capu Midia, s-a declanşat un incendiu de vegetaţie uscată.

Incendiu de vegetaţie uscată la Poligonul Capu Midia, în urma tragerilor antiaeriene.

Potrivit autorităților, în urma incendiului, nu s-au înregistrat victime şi nici pagube materiale.

 ”Evenimentul nu a pus în pericol viaţa şi integritatea militarilor participanţi la trageri şi nu au fost raportate distrugeri de bunuri materiale. La faţa locului au intervenit, conform procedurilor, într-o primă urgenţă forţele de stingere a incendiilor ale unităţii militare şi a fost solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care a trimis la faţa locului mai multe autospeciale de stingere a incendiilor”, a anunțat sursa citată.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com