UN INTERVIU SECRET ȘOCANT CU PRINȚESA DIANA A IEȘIT LA IVEALĂ. CE SIMȚEA ACEASTA FAȚĂ DE PRINȚUL CHARLES - RADIO FX NET

UN INTERVIU SECRET ȘOCANT CU PRINȚESA DIANA A IEȘIT LA IVEALĂ. CE SIMȚEA ACEASTA FAȚĂ DE PRINȚUL CHARLES

Un nou documentar despre Prințesa Diana a dezvăluit mai multe secrete despre relația ei cu Familia Regală. În ‚Diana: The Truth Behind the Interview’ se vorbește de o conversație pe care aceasta a avut-o cu fostul editor al publicațiilor Daily Telegraph și Evening Standard, Sir Max Hastings, ce s-a întâlnit pentru 2 ore cu aceasta în 1995.

Ce sentimente avea Prințesa Diana față de Prințul Charles

Acesta a explicat că Diana i-a povestit ce simțea față de Prințul Charles, iar sentimentele nu erau prea bune: „A devenit clar, în primul rând. Cât de mult îl ura pe Charles. Da, îl ura pe Charles. Când am întrebat-o dacă au existat și momente fericite, a spus ‚Nu, mariajul a fost un iad din prima zi.’”

Și nu doar atât, căci Diana a vorbit și despre succesiunea la tron a Prințului Charles, făcându-și griji pentru acest lucru: „Ea a spus că îi pasă doar de succesiunea lui William la tron. Mi-a spus destul de explicit – ‚Nu cred că Charles o poate face.’”

Ce credea Prințesa Diana despre viitorul ei

„Rezultatul pe care dorea să îl vadă era ca Charles să stea departe ca moștenitor al tronului, iar William să îl ocupe. Acest lucru a fost destul de dinamic.”, a continuat fostul editor.

Mai mult, în timpul discuției, Diana a vorbit și despre teoriile din jurul viitorului său. „Ea m-a întrebat ce știam despre o teorie ce susținea că voiau să o îndepărteze. I-am spus că pentru mine, totul suna absolut nebunesc. Dar ea, cred, chiar credea în lucrurile acestea.”

Totuși, Hastings nu a dezvăluit tot ce i-a povestit Prințesa la vremea aceea și ce a decis să nu publice, explicând că și-a dorit să nu povestească ‚ce era mai rău’, dar asta nu l-a împiedicat să se gândească din când în când la cuvintele regretatei Prințese Diana.

Sursa: verdict.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com