Un lanț celebru dispare din România

O rețea celebră de farmacii va disparea din România, deoarece va fi preluată de un alt brand. Rețeau de farmacii ajunsese să aibă 93 de unităţi în Capitală, fiind una dintre cele mai puternice din Bucureşti. Compania care a preluat farmaciile este controlată indirect de mai mulţi acţionari.

a

Rețeaua de farmacii care dispare din Româna
Lanțul de farmacii Beneva, controlat de Bogdan Pavel, care deține și grupul distribuitor de medicamente Pharmnet, a confirmă că a început preluarea sub brand propriu a unei rețele de farmacii renumite. Schimbarea de brand a început să fie operată începând cu luna decembrie 2022 și este în derulare.

Astfel, brandul de farmacii Beneva a început să înlocuiască unităţile Belladonna, după ce în 2019 reţeaua de farmacii creată de familia Gheorghiţă a fost cumpărată de Pharma 1 Health Concept, o companie deţinută indirect de mai mulţi acţionari, notează Ziarul Financiar. O parte din farmaciile Belladonna fuseseră preluate de grupul ceh Penta, proprietarul Dr.Max.

Când a părut lanțul Belladonna
Lanţul de farmacii Belladonna, controlat de antre­prenorii români Florin şi Alina Gheorghiţă, a apărut la începutul anilor 2000, fiind o afacere antreprenorială românească. În aproape două decenii, aceștia au dus brandul Belladonna la 93 de unităţi în Capitală, fiind una dintre cele mai puternice reţele din Bucureşti. Prima tranzacţie realizată de cei care au condus farmaciile Belladonna a fost către Sensiblu, la începutul lui 2019, când au vândut 46 de unităţi.

Activitatea grupului Beneva în România se concentrează pe piața comerțului cu ridicata și cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice. Recent, acest grup a preluat și Farmacia Revitalia, urmând să dețină participații în firme care se ocupă cu comerțul cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice în farmacii.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com