Un miliardar oferă 180 de milioane de dolari oricui, cu o singură condiție! Nimeni nu a reușit să-i indeplinească dorința

Un miliardar oferă 180 de milioane de dolari oricui

Cecil Chao, cunoscutul miliardar chinez, a fost dispus să îi dea o avere celui care reușește să o ia de soție pe fiica lui. Magnatul a spus că va oferi 180 de milioane celui care reușește să îi cucerească inima frumoasei sale fiice, asta dintr-un orgoliu părintesc neîințeles.

În vârstă de 34 de ani atunci, Gigi Chao, a avut numeroși pretendenți, dar i-a refuzat pe toți pentru că nu e atrasă de bărbați. Tatăl ei a sperat că această sumă fabuloasă pe care o oferă va reuși să atragă un bărbat care va reuși să îi îndepărteze înclinațiile de același sex ale fiice lui.

Un miliardar oferă 180 de milioane de dolari oricui, cu o singură condiție! Nimeni nu a reușit să-i indeplinească dorința

Nu a fost prima dată când bărbatul a făcut acest gest. În trecut, miliardarul a oferit 60 de milioane de dolari, dar cum încercarea lui nu a avut succes, a triplat suma. Bărbatul, acum în vârstă de de 87 de ani, a făcut această ofertă în 2012, deși tânăra se afla într-o relație cu o altă fată de mai bine de nouă ani.

Într-un interviu acordat, miliardarul susținea că niciodată nu e prea târziu pentru a schimba mintea și sexualitatea fiicei sale: ”Nu vreau să mă bag în viața privată a fiicei mele, însă sper doar ca să se căsătorească și să facă copii. Vreau să am cui să-i las averea mea”.

Ce a răspuns fiica miliardarului

Fiica lesbiana a miliardarului din Hong Kong și-a implorat tatăl să renunțe la „prima de căsătorie” pe care a promis-o. Oferta milionarului a venit după ce fiica sa a încheiat o ceremonie de parteneriat civil cu prietena sa, cu care avea o relație de nouă ani, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Franta.

”Pentru sănătatea mentală a familiei tale, te rog, tată, renunță la anunțul tau!!! Dar de unde ies toti acesti oameni? Ierusalim? Etiopia? Istanbul? Ridicol”, a scris Gigi Chao atunci pe pagina sa de Facebook, adăugând că nu mai acceptă nicio cerere de prietenie.

Uniunile civile între persoane de același sex sunt interzise în Hong Kong, în condițiile în care acest teritoriu sudic al Chinei rămâne conservator în această privință, în ciuda reputației sale de viață modernă, cosmopolită și tolerantă. Homosexualitatea a fost dezincriminată în 1991.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com