AD

SOCIAL

Un milionar american s-a indragostit de Roxana, o fata de 23 de ani din Onesti

todaydecembrie 15, 2020 6

Background
share close
AD
AD

Roxana Andreea Rotaru, 23 de ani, se considera o fata norocoasa. Pana pe 26 septembrie 2018, cand mascatii i-au navalit in masina, i-au pus catusele si au dus-o la sectie. Dupa luni de asteptare, fata cu averea blocata de autoritati a decis sa apeleze la Libertatea, ca sa-si spuna nemaiauzita poveste. Tanara din Onesti este acum suspecta de spalare de bani, iar suma din cont o are sub sechestru.

– Libertatea: Andreea, cum a inceput povestea ta cu Jay?
– Roxana Andreea Rotaru: L-am cunoscut pe actualul meu iubit la Milano, la un salon de masaj. Ce sa va spun…
– Spune cum a dat norocul peste tine.\

– Cum sa dea? Jay era pe distractie venit in Italia. Asa ne-am imprietenit. Eu m-am intors apoi in tara si imi tot trimitea bani. Intre timp, ne intalneam, mergeam in vacante. Voiam sa ne facem o casa in Romania, sa ne deschidem o afacere. Insa, de la situatia in care aveam bani in cont, acum am ajuns sa nu ma pot descurca financiar si sunt cu nervii la pamant. Din februarie-martie, m-am dus din nou la munca, la un alt salon de masaj din Italia, caci la fostul loc nu m-au mai primit, dupa ce am lipsit atata vreme.

– Să începem cu povestea banilor. – Trebuie să specific că nu i-am cerut niciodată bani acestui om, mi i-a dat de bună voie, puteți să-l întrebați, există și declarația lui la dosar, în acest sens. Eu, fiind în țară, îmi trimitea sume mai mici, 5.000-10.000… Cea mai mare sumă pe care am avut-o a fost de 500.000 de euro. Din această sumă, am cheltuit 30-50-80.000 de euro, să zicem. Mi-am făcut poftele. Mi-am luat un Rolex de 20.000, mi-am luat haine de firmă, am mers în vacanțe. Mă rog, erau banii mei, nu cred că trebuie să dau socoteală.

Care este fișa postului – Așa… – De aici a început totul. După două luni în care am cheltuit suma respectivă, primesc un mail de la banca Raiffeisen în care cei de acolo, directorul de sucursală, Cătălin Bulgărea, și Georgiana Crăciun, care răspundea de mine ca și client, îmi scriau că banca dorește să încheiem colaborarea, să-mi iau banii cash și să îi mut într-un alt cont, la o altă bancă! – Or fi văzut de unde veneau banii, de la un individ prins consumând droguri în America.

– Nu e normal așa ceva. Jay este un om serios, chiar dacă l-au prins cu marijuana. Dar nu e niciun secret, omul este consumator. E declarat ca și consumator. Toată lumea ”fumează” în Europa, acum au descoperit cei din România? De aici și până să-i confiști banii unui om și să-i blochezi conturile este drum lung.

Spun că e a lor Roxana, fata care l-a fermecat pe american – Cum a fost posibil să scoți o sumă atât de mare, într-o singură zi, de la o bancă din România? – M-am dus la bancă și, fără nicio programare prealabilă, cum se procedează când scoți sume mari de bani, m-au pus să-i ridic din cont. Mi-au zis: ”După noi, poți să-i scoți pe toți!” M-au forțat să scot banii, eu despre așa ceva n-am mai auzit. De fapt, cei de la bancă făceau cărțile cu Poliția.

Trebuia să existe dorința mea de a scoate bani, premeditarea, intenția, ca să fiu scoasă că am vrut să spăl bani, că vreau să mă sustrag, vezi Doamne. Altfel, eu plăteam cu cardul la cumpărături și nu mă puteau dovedi decât dacă veneam să ridic suma direct dintr-o agenție. Vă pun la dispoziție mailul în care banca mă cheamă, ca să rupă înțelegerea cu mine. Deci, au stat la pândă. Erau înțeleși cu polițiștii, au acționat la pont!

Sursa: radiosimplu.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com