Un nou anunț privind desfășurarea cursurilor elevilor și studenților. Ministrul Sănătății a interzis purtarea măștilor textile

Cum vor fi așezați elevii în bănci la revenirea în școli_

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă a făcut anunțul! Măștile textile vor fi interzise în școli și universități. Elevii și studenții vor fi obligați sp poarte doar măști de uz medical. Iată ce declarații a mai făcut Ministrul Sănătății.

Măștile textile interzise în școli și universități

Avem în vedere menținerea acestor măsuri deoarece cifrele privind severitatea infecției la copii sunt îngrijorătoare atât la nivel internațional, cât și la nivel național. (…) Ca urmare a discuției am agreat că prioritatea este menținerea școlilor deschise cât mai mult timp posibil și oferirea posbilității de învățământ în format fizic. De asemenea, trebuie să avem în vedere că acestor copii trebuie să le oferim un cadru sigur și continuarea unor măsuri de protecție în așa fel încât transmiterea la această vârstă să rămână cât mai mică posibil.

Din acest motiv, purtarea măștii în școală va fi obligatorie în continuare pentru copiii de peste șase ani, purtarea măștii în spații deschise nu va mai fi obligatorie.„, a spus Ioana Mihăilă, Ministrul Sănătății.

Cum se vor desfășura orele de sport

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă a făcut precizări și despre desfășurarea orelor de sport. Aceasta a menționat că orele de sport se vor organiza pe cât se poate în spații deschise. În caz contrar, atunci când este nevoie ca acestea să se desfășura sau nu.

Activitatea sportivă se poate desfășura preferabil în spații exterioare. În cazul în care condițiile meteo nu permit acest lucru, se pot desfășura în interior până la incidența de 2 la mie, fără mască de protecție. (…) De asemenea, pentru activitățile sportive, ele vor fi preponderent încurajate să aibă loc în spațiu deschis, iar pentru cele în spații închise se va decide în funcție de incidența din comunitatea respectivă dacă ele se pot desfășura în spații închise sau nu.„, a mai spus Ioana Mihăilă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com