Un nou atac în Ucraina. Cel puțin 10 decese și peste 200 de răniți

Războiul continuă în Ucraina. Rușii nu lasă impresia că se vor retrage prea curând și situația este din ce în ce mai dificilă. Un nou atac a avut loc în urmă cu puțin timp, din cauza căruia peste 10 persoane și-au pierdut viața și 200 de cetățeni au fost grav răniți.

a

Atac în Sievierodonețk

Conform ultimelor informații de la presa străină, se pare că a avut loc un atac în orașul Sievierodonețk, situat în regiunea Lugansk. Mai multe rachete au fost aruncate în zonă și situația este una dezastruoasă, pentru că mai bine de 10 persoane au murit printre ruine și peste 200 au avut nevoie de îngrijiri medicale.

“Comandantul raportează situația. În nord au lansat mai multe rachete. A fost vizat și un spital. Sunt răniți, sunt 200. Am luat îndată un medic la bord, câțiva soldați, medicamente și provizii. Le-am dus la nord, răniților. I-am dus în adăpost pe oameni, am dus provizii, medicamente tot în adăpost. Mergem prin oraș, verificăm cine are nevoie de ajutor”, potrivit unui mesaj video postat pe Twitter.

Războiul este în plină desfășurare și situația este din ce în ce mai dificilă. O mulțime de oameni încă încearcă să iasă din țară, în timp ce casele lor sunt bombardate, iar bărbații din familie pleacă la război pentru a-și apăra țara.

Se pare că Rusia are în plan să continue lupta până când va cuceri teritoriul la care visează deja de mult timp. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Putin, a afirmat că ”poziția noastră este bine cunoscută. Crimeea e o regiune rusă, iar asta trebuie recunoscut atât de facto, cât și de jure.”

Volodimir Zelenski a mărturisit că ia în calcul discuții despre statutul Crimeei și regiunilor Donețk și Lugansk, astfel încât ambele state aflate în război să aibă de câștigat și Ucraina să nu renunțe la teritoriile sale.

SURSA : https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com