Un nou cutremur în România. Ce magnitudine a avut seismul

Un nou cutremur a avut loc în România în această dimineață. Seismul s-a produs în Harghita, având magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter. Conform INFP, cutremurul a avut loc la ora 04.34 în Transilvania.

Cutremur într-o zonă mai puțin obișnuită în România

Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, în noaptea de joi spre vineri a avut loc un cutremur în zona seismică a Transilvaniei, Harghita.

Seismul a avut magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter la o adâncime de 140 de kilometri și s-a produs la ora 04.34.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 67km SV de Bacau, 81km NE de Brasov, 148km N de Ploiesti, 148km SV de Iasi, 162km E de Sibiu, 175km NV de Galati, 183km NV de Braila, 187km NE de Pitesti, 201km E de Cluj-Napoca, 206km N de Bucuresti.

Cutremur de 4,4 grade pe scara Richter în județul Covasna

Pe 2 iunie INFP a anunțat producerea unui cutremur cu magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter în zona Covasna, iar mai multe orașe au fost afectate.

Pământul s-a cutremurat marți în zona seismică Vrancea, care este deja cunoscută pentru activitatea seismică intensă. În acest județ au loc cutremure aproape zilnic din cauza plăcilor tectonice.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Cutremurul a avut loc la ora 14.12, la o adâncime de 110 kilometri, iar specialiști au declarat că acest seism a fost unul mediu.

În ziua de 02.06.2020, la ora 14:12:58 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.5, la adâncimea de 110km”, arată anunțul specialiștilor.

Seismul s-a produs în apropierea orașelor, Brașov, Ploiești, Bacău, Galați, Brăila, București, Pitești, Sibiu, Iași și Ruse.

Cel mai mare cutremur de anul acesta a avut loc pe 31 ianuarie, acesta producându-se tot în zona seismică Vrancea.

Seismul a avut magnitudinea de 5,2 grade pe scara Richter și a avut loc la o adâncime de 127 de kilometri.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com