AD

SOCIAL

Un patron din Italia a trimis un avion privat pentru a duce la muncă 8 muncitoare din România

todaymai 28, 2020 6

Background
share close
AD
AD

Un patron de plantații de viță de vie s-a zbătut în toate felurile pentru ca cele 8 muncitoare românce cu care lucrează de zece ani să ajungă la el în Italia, pentru a se putea ocupa de viile lui. Acesta a încercat multiple variante pentru a le aduce pe româncele cu care colaborează de atâția ani, iar până la urmă a ales un avion privat pentru a-și aduce muncitoarele pe plantația de vie.

Gestul Italianului a impresionat întreaga lume

Deși poate era mult mai ieftin pentru el să reformeze o altă echipă, patronul Italian nu a vrut să renunțe nici în ruptul capului la echipa sa cu care lucrează de 10 ani, iar patronul lor le-a arătat cât de mult le respectă munca și cât de mult a însemnat gestul său de a închiria un avion privat pentru a le aduce la muncă.

Româncele au contracte de muncă, locuiesc în apartamente închiriate de patronul Martin Foradori Hofstätter și sunt tratate cu respect de către angajatorul Italian.

Un patron Italia de plantatii de vie si-a adus 8 romance la munca cu avionul privat
Un patron Italia de plantatii de vie si-a adus 8 romance la munca cu avionul privat

Gestul ieșit din comun i-a atras și critici

Martin Foradori Hofstätter, patronul viției de vie, care și-a adus cele 8 românce cu care lucrează de zece ani cu avionul privat a fost intens criticat de o parte din societatea italiană, pentru că a preferat să aducă muncitori din străinătate decât să folosească forța de muncă locală.

Acesta spune că nu-l deranjează criticile și el este conștient de faptul că via sa are nevoie de o mare atenție și îngrijire specială, prin urmare cele 8 românce cu care lucrează de atâția ani nu putea fi înlocuite.

Acestea au ajuns în Italia la începutul lunii, unde au stat în carantină 14 zile și au fost testate pentru COVID-19, testele ieșind negative, au putut să se apuce de muncă.

Se vor întoarce în țară în iulie și vor reveni pe plantația italianului în septembrie, când se culege al doilea soi de struguri pe care familia o are.

Sursa: huff.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com