Un pod din Teleorman s-a prăbușit! Au fost înregistrate patru victime

Un incident extrem de grav a avut loc în Teleorman. Un pod care trecea peste Râul Vedea, în localitatea Orbeasca de Sus, s-a prăbușit. Nu se cunoaște încă motivul exact care a dus la prăbușire, dar din primele informații se pare că ar fi vorba despre vechimea acelui pod.

Patru persoane rănite după prăbușirea podului

ISU Teleorman a trimis un comunicat de presă prin care informează că un pod peste râul Vedea, situat în localitatea Orbeasca de Sus, s-a prăbușit în urmă cu puțin timp. Nu a fost comunicată cauza exactă a nefericitului eveniment, dar cert este că podul era unul vechi.

La fața locului au intervenit 4 echipaje SAJ, o autospecială de transport victime multiple și o descarcerare, a anunțat ISU Teleorman. Se pare că patru victime au fost înregistrate până acum, dar nu se cunoaște starea de sănătate exactă a acestora.

Pe data de 27 iulie apăruse deja o imagine din care reieșea că podul este în stare deplorabilă și că a fost lăsat de izbeliște, dar nimeni nu prevestea un astfel de incident.

Podul metalic peste râul Vedea a fost inaugurat în 1905, fiind primul pod de acest gen construit în zonă. Este un pod din beton și metal, de peste 90 de metri.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com