Un polițist din județul Mureș a devenit un erou pentru localnici. Vlad Adrian, un exemplu pentru cetățeni

Un polițist din județul Mureș a devenit un erou pentru localnici

Un polițist din județul Mureș a devenit un erou pentru localnici. Vlad Adrian este polițist în cadrul Postului de Poliție Iclănzel, județul Mureș. Tânărul a reușit să-i impresioneze pe localnici, și nu numai, cu gesturile sale caritabile. Ministerul Afacerilor Interne a relatat pe Internet câteva momente emoționante în care Vlad a devenit un adevărat erou pentru unii.

a

Un polițist din județul Mureș a devenit un erou pentru localnici. Vlad Adrian, un exemplu pentru cetățeni

Un polițist din județul Mureș a devenit un erou pentru localnici. Are 27 de ani, dar este considerat un bărbat înțelept cu o compasiune de nemaiîntâlnit. Vlad Adrian este polițist în Iclănzel, județul Mureș și a reușit să devină un adevărat erou pentru localnici, dar și pentru oamenii care l-au întâlnit. Gesturile sale de omenie au fost relatate pe pagina de Facebook al M.A.I, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară, postarea având peste 34 de mii  de aprecieri. Într-o seara, polițistul a întâlnit o femeie gravidă, care avea nevoie de medicamente, dar nu găsea nicio farmacie deschisă. Vlad nu a stat pe gânduri și i-a cerut femeii să meargă acasă, pentru că va merge el să îi cumpere cele necesare, cerându-i adresa.
„El este Vlad!
El este polițistul care, într-o seară, a oprit un autoturism în care se afla o femeie gravidă și care se vedea că nu se simte bine.
– Bună seara! Nu vă simțiți bine? Văd că sunteți și gravidă.
– Da, da.
– Și de ce nu stați acasă?
– Am nevoie urgent de niște medicamente! Soțul e plecat la muncă. Trebuie să găsesc o farmacie!
– În Iernut nu e deschisă. Dați-mi adresa dumneavoastră și rețeta. Merg eu la Luduș. Acolo e o farmacie non-stop. Vă aduc eu medicamentele. Mergeți acasă și stați liniștită!”, se arata in postarea M.A.I.

Vlad Adrian

Totodată, Vlad a văzut o mașină aflată pe avarii și a decis să întrebe ce s-a întâmplat. Doi tineri au făcut pană la mașină și nu aveau roată de rezervă. Pentru că toate service-urile auto erau închise la acea oră, Vlad a mers acasă și le-a dat o roată de rezervă. În doar două ore, tinerii au plecat liniștiți la drum. „El este polițistul care, în patrulă de noapte fiind, a oprit lângă un autoturism care se afla pe avarii.
– Bună seara! S-a întâmplat ceva?
– Bună seara! Avem pană. Și roata de rezervă este dezumflată. Știți prin zonă vreo vulcanizare?
– La 00.15 sigur nu e niciuna deschisă. Dar facem altceva. Eu stau în zonă. Vă aduc roata de rezervă de la mașina mea. Sigur se potrivește.
În 30 de min, cei doi pasageri din autoturism puteau să plece liniștiți spre Cluj.
– Vă mulțumim din suflet!
– Pentru puțin! Aveți grijă pe drum.
– Dar roata?
– Uitați numărul meu de telefon. Mă sunați când aveți drum pe aici și mi-o dați atunci!”

Vlad le-a compus localnicilor o poezie

Polițistul de 27 de ani le cumpără bătrânilor pâine din banii săi, iar pentru încurajarea lor a compus și o poezie. „Să nu ai grija de mâine!/ Personal am să împart pâine./ Am s-o fac pe banii mei, /Doar ca sfatul meu să-l iei!/ Vreau ca tu să fii în casă, /Vreau să fii în siguranţă! /Cu familia ta la masă!/ Că eu nu pot, dar îmi pasă!/ Sunt om, dar sunt poliţist/ Şi-am jurat să-mi dau şi viaţa!/ Stau în frig şi strâng din dinţi/ Văd în faţă siguranţa!/ Şi te rog să mă înduri,/ Dacă ai nevoie de ceva,/ Spune-mi! Te voi ajuta!”, este poezia compusă de poliţistul Vlad Adrian pentru oamenii în vârstă din Iclănzel.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com