Un român care a avut grijă de o italiancă a devenit putred de bogat

Un român care a avut grijă de o italiancă a devenit putred de bogat. Câți bani a moștenit românul după mai bine de un deceniu, timp în care a avut grijă de femeia bătrână.

Un român care a avut grijă de o italiancă a devenit putred de bogat

Românul în vârstă de 47 de ani a avut grijă de o italiancă timp de 15 ani. George Dobe s-a trezit bogat peste noapte. După deces, românul a aflat că va moșteni șase milioane de euro. Această sumă fiind considerată întreaga avere a femeii. Rudele acesteia au contestat decizia în instanță. O verișoară și o mătușă, singurele persoane care mai aveau legătură cu femeia s-au luptat doi ani pentru a obține averea acesteia.

Paula Fagarazzi este italianca care a ajuns celebră după ce a murit. Presa din Italia a scris că între femeia bogată și românul îngrijitor ar fi existat chiar și o relație amoroasă. În ultimii ani de viață ai Paulei, George a fost cel care îi era mereu aproape.

Judecătoarea Giuliana Galasso a fost cea care a decis, în numele legii, fără drept de recurs, ca toate bunurile și averea defunctei Paula Fagarazzi să treacă în numele românului George Dobe, cel care și-a petrecut ultimii 15 ani alături de femeie.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com