Un salvamar a fost jefuit în timp ce acorda primul ajutor. Un jandarm aflat în vacanță a salvat situația

În România au loc tot felul de întâmplări care ne uimesc pe zi ce trece. De curând, pe litoral s-a mai desfășurat un astfel de episod. Un salvamar de pe plaja din Costinești a fost prădat de hoți în timp ce se afla în apă pentru a salva o persoană aflată în pericol de înec.

Salvamar jefuit la datorie. Jandarmul, erou în timpul liber

O întâmplare mai puțin plăcută a avut loc pe litoral. Oamenii au demonstrat, încă o dată, că nu au deloc empatie față de colegi și nu se gândesc la viața celorlalți și nici nu apreciază când cineva încearcă să facă o faptă bună.

Salvamarii au intervenit, când un băiat de 18 ani a fost la doar un pas de înec. Acesta era la limita dintre viață și moarte, dar norocul lui a fost că salvatorii au fost atenți și au acționat așa cum trebuie, la timp. În timp ce ei încercau să îi acorde primul ajutor tânărului scos din valurile mării, un bărbat a profitat de situație și a furat telefonul unui salvamar.

În acel moment, un jandarm aflat în vacanță a auzit niște țipete care i-au atras atenția și a intervenit. Imediat a realizat ce se întâmplă și a văzut hoțul, după care a fugit și pe care a reușit să-l imobilizeze. Cazul a fost preluat apoi de poliție, care a aplicat sancțiunile necesare. Polițiștii l-au preluat pe suspect și apoi l-au reținut pentru 24 de ore.

„Din cele declarate la fața locului, a rezultat că telefonul i-a fost sustras unui salvamar, în timpul intervenției într-un caz de înec ce a avut loc în acea zonă. Cazul a fost preluat de poliție în vederea continuării cercetărilor”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Mobile Timișoara.

Pe lângă faptul că trebuie să fim atenți la oamenii de pe litoral, pentru că nu știm ce intenții au, trebuie să avem grijă și la comportamentul nostru de la mare. Nu trebuie să ne aventurăm, pentru că riscăm să ne punem viața în pericol.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com