UN SITE DIN CHINA A DAT-O DE GOL! CINE E DE FAPT SIENA VUȘCAN ȘI DE CE A PIERDUT MARELE PREMIU LA ROMÂNII AU TALENT

Fata locuiește alături de părinții săi în China, acolo unde Siena are deja o carieră muzicala de invidiat. Micuța vedetă interpretează pe scene mari operă în limba chineză. Atunci când avea doar cinci ani, Siena și tatăl ei au fost chemați de producătorii unei emisiuni de talente din China să cânte împreună.

Apoi a fost invitată într-o altă emisiune, din Shanghai, pe o scenă mare, acolo a reușit să uimească pe toată lumea cu o melodie cântată… în limba chineză.

Atunci a descoperit că iubește muzica, iar viața ei s-a schimbat. Siena cântă operă în limba chineză și, de un an de zile, ia lecții de canto de patru ori pe săptămână.

Muzica nu este singura ei pasiune

Pe lângă muzică și actorie, superba adolescentă mai are două pasiuni: pictura și scrisul! Mama sa o încurajează tot timpul, ele desenează împreună. Siena Vușcan pictează de când se știe. Mai mult, ea face expoziții la școală sau pentru prieteni. Uneori, realizează portrete și natură statică. Îi place să scrie și povești.

Când va crește mare, Siena Vușcan își dorește să fie cântăreață de operă, pictoriță sau regizoare. Îi este dor de România, dar când este aici, i se face dor de China.

Părinții Sienei sunt profesori universitari

Siena a locuit cu părinții săi în China timp de cinci ani și a învățat foarte bine această limbă străină în doar an și jumătate. Ea s-a născut în Statele Unite, la San Francisco, așa că vorbește foarte bine și engleza, iar acasă – în familie – vorbește doar în limba română.

Părinții Sienei Vușcan sunt din Cluj-Napoca, dar de șase ani locuiesc în Huangdao, China. În cadrul unui interviu, ei au mărturisit că vor să călătorească în mai multe țări, dar, deocamdată, stau în China pentru că fiica lor de 10 ani are o carieră muzicală acolo, relatează Romaniiautalent.protv.ro.

Părinții săi sunt profesori universitari; mama este profesoară de artă, tatăl – profesor de economie. Siena are o soră, în vârstă de șase ani și un frate, de un an.

Pe scena de la „Românii au talent”, Siena Vușcan a venit îmbrăcată la prima sa apariție pe scena show-ului de la ProTV într-o uniformă pe care chinezoaicele au purtat-o în Al Doilea Război Mondial și a interpretat o melodie de luptă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com