Un soț gelos a montat camere în casă pentru a-și spiona soția. Descoperire șocantă, a fost chemată poliția

În timp ce infidelitatea nu este o infracțiune, hărțuirea constituie o încălcare a legii, astfel că bărbatul a ajuns în fața instanței duăă ce soția lui a chemat Poliția și le-a povestit totul.

a

Bărbatul a montat o cameră de luat vederi în sufrageria ei, dar și pe mașina sa. De asemenea, soțul gelos îi dădea constat mesaje femeii în care îi spunea cu precizie unde se află și cu cine este, pentru ca ea să aibă constant sentimentul că este urmărită.

“A contactat-o, a fost la locul de muncă al acesteia, i-a urmărit vehiculul și a plasat o cameră de luat vederi în sufrageria ei. Victima în acest caz, Inga Veiksanes, a fost soția inculpatului timp de 18 ani.

Ea a spus că acesta are o problemă cu alcoolul și a spus că comportamentul său s-a înrăutățit din cauza băuturii. Și-a găsit un nou partener care era de același sex, dar primea constant mesaje de la inculpat”, a spus procurorul de caz.

Bărbatul i-a luat mașina partenerei sale. Ea acuza că are probleme cu alcoolul

Pe cealaltă parte, femeia a mărturisit că o soțul ei, cu care a fost împreună 18 ani, avea o problemă cu alcoolul și s-a simțit amenințată de el, mai ales după ce la un moment dat i-a luat mașina proprie și s-a dus la serviciul ei rugând-o să o ducă acasă, dar i-a returnat autovehiculul la un timp.

Judecătoarea Emma Nott a decis ca bărbatul să petreacă nouă luni în spatele gratiilor.

“Ați plasat o cameră de luat vederi în casă, urmărind-o în propria ei locuință. Ați plasat un dispozitiv de urmărire pe mașina ei pentru că ați vrut să știți ce face, dar și pentru a o putea controla”, a spus judecătoarea.

sursa: https://www.fanatik.ro/un-sot-gelos-a-montat-camere-in-casa-pentru-a-si-spiona-sotia-descoperire-socanta-a-fost-chemata-politia-20201558?utm_medium=Social&utm_source=FBcrossPoptamasSotGeKM&fbclid=IwAR3va3ko0OGhU5XOYwYROrs_0Q1d_rw9KP8PXXB5nOq6vS_Aj5496ptyxBQ

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com