AD

ACTUALITATE

Un tată i-a făcut cadou fiicei sale această mașină. Ce lecție a vrut să-i ofere bărbatul

todayiulie 13, 2023 8

Background
share close
AD
AD

Un tată i-a făcut cadou fiicei sale această mașină. Ce lecție a vrut să-i ofere bărbatul

Lecțiile pe care părinții le oferă copiilor sunt foarte importante pentru reușita lor în viață. În timp ce unii dintre părinți preferă să-și educe copiii prin sfaturi, alții decurg la provocări. Este și cazul unui tată, care a decis să-i dea cadou fiicei lui o mașină veche și uzată. A trimis-o chiar și să se intereseze de valoarea autoturismului./////

Zis și făcut. Fiica bărbatului a plecat cu mașina acolo unde i s-a indicat. Prima oară, la o parcare deteriorată, unde i s-a spus un preț mic, 1.000 de dolari. A doua oară, s-a îndreptat către un amanet, unde i s-a oferit și mai puțin, 100 de dolari. A treia oară, s-a dus la un club auto, unde i s-a oferit cel mai mult: 100.000 de dolari.

”Un tată i-a spus fiicei sale: „Ai absolvit cu onoruri, iată o mașină pe care am cumpărat-o acum ceva timp … are câțiva ani. Dar înainte să ți-o dau, du-o la parcarea uzată din centru, spune că voiai să o vinzi și vezi cât de mult îți oferă. ”
Fiica s-a dus la parcarea uzată, s-a întors la tatăl ei și a spus: „Mi-au oferit 1.000 de dolari pentru că arată foarte uzată”.
Tatăl a spus: „Du-o la amanet”.
Fiica s-a dus la casa de amanet, s-a întors la tatăl ei și a spus: „Casa de amanet oferea 100 de dolari pentru că e o mașină foarte veche”.
Tatăl i-a cerut fiicei sale să meargă la un club auto și să le arate mașina”, potrivit unui autor anonim.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com