Unde a ajuns să locuiască Liviu Guță, după ce soția l-a dat afară din casă: „Nu știu ce șanse o să aibă” (Exclusiv)

Liviu Guţă a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că divorțează pentru a doua oară, după un an de căsnicie. Părea că și-a găsit fericirea în brațele noii partenere, însă viața cântărețului s-a schimbat radical în ultimele luni.

Unde a ajuns să locuiască Liviu Guţă, după despărțirea de Roxana

După ce a anunțat divorțul, Liviu Guţă a făcut numeroase comentarii negative la adresa fostei sale  partenere de viață. Contactată de reporterii Playtech Impact, Roxana a făcut însă dezvăluiri surprinzătoare despre artist. Aceasta a mărturisit că Liviu și-ar dori să se împace cu ea, însă nu mai există nicio cale de împăcare. Ea nu îl mai vrea înapoi și spune că nu mai crede nimic din ce îi spune.

”Liviu este acum la Brașov, stă la maică-sa. Eu una nu am nimic împotrivă să se împace cu fosta lui soție, cu care are doi copii. Vreau să vă zic că el a vorbit mereu urât despre ea, deci nu știu ce șanse o să aibă de împăcare”, a mărturisit Roxana.

De asemenea, bruneta spune că Liviu este o persoană cu doua feţe şi că în faţa micului ecran face pe victima, însă adevărul este cu totul altul.

“Mi se pare circ să te duci la televizor și să spui că fosta ta soție este prietena ta, după ce tu o bârfești în toate felurile. Cine să îl mai creadă? Poate câinele meu! El mi-a vorbit urât de prima lui soție încă din primele douăzeci de minute de când ne-am întâlnit. Inițial, la începutul relației, mi-am dus 80% din lucrurile mele la București, după care le-am adus din nou la Cluj pentru că aici ne-am mutat. Eu știu că femeia vine după bărbat, nu bărbatul după femeie. Aștept să divorțăm. Nu mai există cale de întoarcere, sper să vină pe 21 iunie, la notar, când avem termen, să nu tărăgănăm. I-am spus să se prezinte, că nu mai are rost. Am încercat să ajungem la un numitor comun, dar nu ai cu cine”, a explicat fosta partenera a cântărețului.

Unde a ajuns sa locuiasca Liviu Guta, dupa ce sotia l-a dat afara din casa2
Liviu Guţă şi Roxana divorţează după un an şi trei luni de căsnicie 

Liviu Guţă spune că Roxana este o femeie foarte geloasă

Imediat după ce a anunțat divorțul, Liviu Guţă a mărturisit că în ultimele luni a avut numeroase certuri cu soția sa și că aceasta devenise foarte geloasă şi agresivă verbal. Mai mult, artistul a spus că regretă că s-a grăbit în ceea ce privește căsătoria.

”Venim din lumi diferite. Când mă îndrăgostesc, pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta. M-am grăbit! Important este că am trecut și peste asta. Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat, o iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte despre fosta soție, de trecut”, a declarat Liviu Guţă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com