Unde a fost găsită Denisa, fata dispărută de 5 zile din Tulcea. Descoperire șocantă a polițiștilor

Încă din ultima zi a lunii februarie, Denisa-Gabriela Coadă, o fată de 14 ani din localitatea Mahmudia, județul Tulcea, a fost căutată non-stop de polițiști. Minora a plecat de la domiciliul său şi nu a mai revenit.

a

Denisa, fata de 14 ani dispărută pe 28 februarie, găsită la Timișoara

Din fericire, după 5 zile, copila a fost găsită. Ea se afla la sute de kilometri depărtare, într-o gară din Timişoara. Fetița fost preluată de Protecţia Copilului. Familia ei a fost anunţată că poate veni după ea.

În momentul plecării de acasă, ea și-a luat puşculiţa cu bani şi a lăsat familiei un bilet în care spune că urmează destinul unui personaj dintr-o carte extrem de populară printre copii, ”Pisicile războinice”. Sute de oameni şi poliţişti au căutat-o prin pădurea din apropierea casei din Tulcea. De notat că la aceste acţiuni au fost folosite echipamente speciale, câini de urmă şi o dronă.

În localităţile din apropiere în care au căutat-o pe fată, polițiștii au găsit lemne arse şi mai multe bileţele, dar nu și pe fată. Părinții Denisei cred că aceasta s-ar fi pierdut în lumea poveștilor şi ar fi confundat realitatea cu ficțiunea.

Minora ar fi fost fascinată de destinul acestor pisici războinice, care conviețuiesc în pădure, departe de oameni. Denisa a plecat în aventură pe urmele personajului principal, o felină roşcată, botezată Stea de Foc, notează ObservatorNews.

În ultimii ani ”Pisicile Războinice” au devenit extrem de populare în rândul adolescenţilor din toată lumea. S-au vândut în mai mult de 40 milioane de volume în peste 20 de țări.

Potrivit Wikipedia, cărțile surprind povestea pisoiului de casă numit Roșcovanul care se aventurează în pădure și este găsit de Dungă Cenușie, prietenul lui cel mai bun (în viitor). Se alătură Clanului Tunetului și află poveștile și tradițiile tuturor clanurilor, cum ar fi Clanul Râului, Clanul Umbrelor și Clanul Vântului.

Indiciul lăsat de fată într-o scrisoare

În bilețelul lăsat familiei sale, polițiștii au sesizat un indiciu extrem de important. Denisa recunoștea că toată această aventură a fost planificată de cel puţin 4 luni. Ea nu şi-a luat cărţile, ci doar economiile financiare: 200 de lei.

sursa: https://www.fanatik.ro/unde-a-fost-gasita-denisa-fata-disparuta-de-5-zile-din-tulcea-descoperire-socanta-a-politistilor-20327827?utm_medium=Social&utm_source=FBcrossHuff_Dnisa

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com