Unde se află Fulgy în aceste momente! Ioniță de la Clejani și-a vizitat fiul

Unde se află Fulgy în aceste momente! Ioniță de la Clejani și-a vizitat fiul

S-a aflat unde se află, de fapt, fiul Clejanilor! După lungi speculații cum că acesta s-ar afla în arest, se pare că acum se știe exact ce s-a întâmplat cu Fulgy. 

Unde se află Fulgy în aceste momente! Ioniță de la Clejani și-a vizitat fiul

Scandalul creat de Fulgy a fost în prim-plan în ultimele săptămâni, însă de ceva timp tânărul a dispărut din spațiul public. Problemele cu legea l-au făcut pe tătăl lui să ia măsuri, iar după lungi speculați cum că ar fi arestat pentru 29 de zile, acum s-a aflat unde se află, de fapt, fiul Clejanilor.

Din primele informații, Fulgy ar fi ajuns în spatele gratiilor pentru 29 de zile din cauza comportamentului său anormal, cauzat, spun unii, de consumul de droguri, dar și din dorința de atenție și celebritate. După ce s-a aflat că Ioniță l-a reclamat și a cerut să fie închis o perioadă, tot lăutarul a dezvăluit unde i se află, de fapt, fiul.

Potrivit spynews.ro, Ioniță de la Clejani a fost surprins în jurul orei 18:00, în timp ce intra într-un centru de reabilitare din zona comunei Grădiștea, județul Ilfov. Potrivit surselor, centrul ar aparține de primăria comunei, și ar fi adresat tinerilor, și nu numai, care au avut probleme în societate din cauza drogurilor sau alcoolului, dar și a altor vicii.

Mai mult, un pachet complet de cazare și consiliere lunară, ar costa în jur de 2.000 de euro. Astfel că, aici își petrece, de fapt, cele 29 de zile fiul Clejanilor, nefiind vorba despre arest. Totuși, Ioniță a avut și un moment în care nu a mai rezistat presiunilor mediatice, astfel că a răbufnit în direct la televizor. Tatăl lui Fulgy s-a săturat ca toată lumea să îi blameze copilul pentru comportamentul datorat consumului excesiv de droguri, astfel că a explicat cum stă, cu adevărat, situația în țară.

”Duceți-vă în cluburi și la festivaluri mari să vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

Suma uriașă pe care o cheltuia Fulgy, fiul Clejanilor

Fulgy, mezinul familiei Clejanilor, cheltuia pentru o seară în club, cât un salariu al unui job bine plătit în România! Samuel Costache, bodyguard-ul lui Fulgy, a vorbit despre acest subiect și a dezvăluit și cu cât îl plătea pe el Fulgy.

Fulgy cheltuia pentru o seară în club 1000 de euro, spune bodyguard-ul acestuia. Pe el obișnuia să-l plătească, pentru că avea grija lui, cu 150-200 de euro. Samul Costache a mai precizat și că nu i-a cunoscut nicio iubită, până acum, lui Fulgy.

”Are bani cât să se întrețină și să fie bine. Nu arunca cu bani prin cluburi, nu-i plăcea. Cheltuia câte puțin, cam 1.000 de euro la masă, într-o seară, cam așa. Nu i-am cunoscut nicio iubită. Nu m-am băgat în viața lui amoroasă. Nu-mi spunea de aventurile lui. Mai vorbeam așa ca între bărbați, că mâine se vede cu alta și așa. Mai consuma alcool prin cluburi, ca orice. Nu bea așa mult, ca să uite de el. Și vin, și puțin whiskey. Mă plătea undeva la 150-200 de euro, depinde când avea nevoie de mine. În noaptea de Revelion când a cântat cu Marga mi-a dat 800 de lei, 800 de lei pe două ore”, a declarat Samuel Costache, bodyguard-ul lui Fulgy, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com