Unde va fi înmormântată Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii? În ce coșciug va fi depus trupul neînsuflețit FOTO

Iată detalii despre locul unde va fi înmormântată Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, dar și despre coșciugul ales pentru tragicul eveniment de la Casa Regală!

a

Unde va fi înmormântată Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii?

Regina Elisabeta a II-a a trecut în neființă la vârsta de 96 de ani. Aceasta va fi înmormântată la capela memorială Regele George al VI-lea, alături de părinții ei, situată în cadrul Capelei Sfântul Gheorghe de la Castelul Windsor, lângă culoarul de nord al clădirii, aceasta a fost construită între 1968 și 1969 și comemorează omonimul său – Regele George al VI-lea, tatăl Reginei.

Majestatea Sa va fi înmormântată alături de tatăl său, de Regina Mamă și de sora sa, Prințesa Margareta. Sicriul Regelui George al VI-lea a fost inițial așezat în Bolta Regală după moartea sa în februarie 1952. Dar a fost ulterior transferat în capelă, la finalizarea acesteia, la 26 martie 1969.

Va fi înmormântată Regina alături de Prințul Philip?

Da, Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată alături de Prințul Philip. Prințul Philip a fost înmormântat temporar în Cavoul Regal de la Castelul Windsor la 17 aprilie 2021. Cu toate acestea, sicriul său va fi mutat în capela memorială a regelui George al VI-lea pentru a se alătura soției sale.

Pare potrivit ca Regina și Prințul Philip să fie împreună pentru totdeauna, mai ales că cei doi au fost căsătoriți timp de peste 73 de ani. În preajma morții sale și a înmormântării prințului Philip, regina l-a descris pe răposatul ei soț ca fiind „tăria și statornicia” ei.

Ce este Cavoul Regal și cine este înmormântat acolo?

Bolta Regală este o criptă situată sub Capela Sfântul Gheorghe din Castelul Windsor. Cu o vechime de peste 200 de ani, a fost comandată de regele George al III-lea în 1804 și de atunci a devenit celebrul loc de odihnă al monarhilor britanici, înlocuind Westminster Abbey. Până în prezent, 25 de membri ai Familiei Regale sunt înmormântați în cavou.

În ce sicriu va fi înmormântată Regina?

Sursa foto: Shutterstock

Se crede că Regina va fi înmormântată într-un sicriu căptușit cu plumb. Aceasta este alegerea tradițională pentru membrii familiei regale, deoarece este etanșă și ajută la conservarea corpului pentru mai mult timp, împiedicând pătrunderea umezelii.

Astfel de factori trebuie luați în considerare, deoarece se așteaptă ca sicriul reginei să fie expus publicului după moartea sa. Acest lucru se va întâmpla timp de câteva zile înainte de înmormântarea ei.

Sicriul prințului Philip a fost, de asemenea, realizat din stejar englezesc și căptușit cu plumb. S-a raportat că acesta a fost realizat cu treizeci de ani înainte de specialiștii Henry Smith:

„Henry Smith au fost ultimii fabricanți de sicrie din Londra”, spune autorul și istoricul funerar Brian Parson. „Erau specializați în sicrie de lux și erau cunoscuți ca fiind cei mai buni, așa că nu este de mirare că regii i-au ales pe ei. Confecționarea sicriului ar fi durat săptămâni întregi”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com