UPDATE/Alarmă falsă. Alertă cu bombă la Arad

UPDATE. A fost alarmă falsă. Un bărbat a spus că valiza metalică îi aparține și că a uitat-o pe trotuar. În valiză se aflau niște scule. Bărbatul ar fi văzut pe Internet știrile cu mobilizarea polițiștilor, și atunci s-a întors să-și recupereze valiza.

Este alertă cu bombă la Arad, în fața Palatului Copiilor. Clădirea a fost înconjurată de organele de ordine. La fața locului sunt polițiști, jandarmi și pirotehniști. Totul a plecat de la o valiză suspectă, lăsată chiar în fața clădirii unde funcționează Palatul Copiilor din Arad.

Alertă cu bombă la Palatul Copiilor din Arad

O valiză suspectă a pus pe jar autoritățile din Arad. Zona a fost izolată și este acum împânzită de polițiști, jandarmi, pompieri, dar și pirotehniști.

Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre o amenințare reală sau nu. Valiza respectivă a fost găsită în fața clădirii în care funcționează Palatul Copiilor din Arad.

Oamenii se tem mai ales pentru că incidentul are loc la câteva zile după ce mașina unui om de afaceri din oraș a sărit în aer, cu bărbatul la volan.

Știre în curs de actualizare

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com