UPDATE Bacalaureat 2021. Subiecte și barem la proba la alegere: biologie, chimie,logică, geografie, informatică

Miercuri, 30 iunie, absolvenții clasei a XII-a au susținut ultima probă a Examenului de Bacalaureat 2021, proba la alegere, în funcție de profil, la Geografie, Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică sau Ştiinţe socio-umane. Vezi ce subiecte au avut de rezolvat elevii. Ministerul Educației publică și baremele alături de subiecte în jurul orei 15.0, dar le veți găsi și pe site-ul nostru imediat ce acestea vor fi disponibile din diferite surse.

a

Subiecte BAC proba la alegere

Din momentul în care începe examenul, elevii au trei ore la dispoziție pentru rezolvarea subiectelor. Ca în fiecare an, autoritățile anunță că subiectele sunt de nivel mediu, astfel încât să nu le dea bătăi mari de cap elevilor și să le poată rezolva cu ușurință.

Subiecte GEOGRAFIE

SUBIECTE INFORMATICĂ

SUBIECTE BIOLOGIE

Anul acesta, ca anul trecut, probele de competențe lingvistice de comunicare în limba română, cele de comunicare în limba maternă, de competențe digitale și într-o limbă străină nu au mai fost susținute. Potrivit unui ordin de ministru s-a decis ca acestea să fie echivalate cu mediile din cei patru ani de studiu.

Față de anul trecut, elevii au susținut probele în zile consecutive. Este primul an în care nu au nicio pauză între probe, lucru ce pe mulți i-a nemulțumit.

Toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio. Elevii nu au voie în săli cu materiale ajutătoare precum fițuici, cărți, telefoane sau instrumente de calculat. Toate bagajele sunt lăsate înainte de a intra în sala de examen, unde au nevoie doar de instrumente de scris și desenat.
Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ:

  • recunoașterea/echivalarea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale;
  • susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea;
  • obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

Primele rezultate ale probelor scrise se vor afişa la datade 5 iulie, până la ora 12.00, iar în aceeaşi zi, până la ora 18.00, se vor putea depune contestaţiile. Pe 9 iulie vor fi afișate rezultatele finale.

  • 5 iulie 2021 Afișarea rezultatelor la probele scrise, până la ora 12:00
  • 5 iulie 2021 – orele 12:00 – 18:00 – Depunerea contestațiilor
  • 6 – 9 iulie 2021 Rezolvarea contestațiilor
  • 9 iulie 2021 Afișarea rezultatelor final

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com