UPDATE. Cinci oameni au murit astăzi în România, bilanțul ajunge la 23 de morți

A fost înregistrat încă un deces al unei persoane confirmată cu noul coronavirus, numărul total la nivel național ajungând la 23.

Potrivit stirioficiale.ro, este vorba despre un bărbat, 75 ani, din judetul Iași, internat și confirmat în data 22.03.2020, decedat in 26.03.2020. Acesta prezenta comorbiditati și diabet zaharat complicat.

Decesul 19 – Este vorba despre un bărbat în vârstă de 56 ani, din județul Dâmbovița, hemodializat la un Centru de dializă, internat inițial la Spitalul de Urgență București Floreasca, transferat în data de 23 martie, atunci când a fost confirmat pozitiv cu noul corinavirus la Spitalul de Boli Infecțioase V. Babeș – ATI.

Decesul 20 – De asemenea, un bărbat în vârstă de 49 ani, din judetul Timiș, neinternat, a decedat. S-a prezentat în data 20 martie la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean de Urgență Timișoara unde a fost diagnosticat cu Pneumonie acută (clinic si radiologic).

I s-a recomandat consult de specialitate la spitalul de boli infecțioase. Conform pacientului , acesta nu a călătorit în străinătate și nici nu a fost contact al unei persoane pozitive.

În 21 martie s-a prezentat si la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, neinternat diagnosticat cu Pneumonie acută.

În 24 martie, starea deteriorată solicită ambulanță, i se recoltează proba de exudat pentru COVID si este lăsat la domiciliu.

Confirmat pe data de 26 martie, decedat în aceeași dată.
Pacientul avea boli cronice preexistente ( poliartrită reumatoidă și hipertensiune arterială)

Decesul 21 –  Femeie, 70 ani, din judetul Neamț, internată în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț-Nefrologie pentru hemodializă.

Stare agravată din 25 martie, când se suspectează infecție cu coronavirus și se recoltează proba. Deces in 25 martie. Confirmat pozitiv în data de 26 martie.

Decesul 22 –  Bărbat, 45 ani, din județul Arad, confirmat în data de 25 martie, decedat in 25 martie în ambulanță, în timpul transferului în Spitalul BI V. Babeș Timișoara.

Sursa: stirileprotv.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com