UPDATE/ Cum explică Larisa Iordache retragerea din finala de la J.O Tokyo. Declarații emoționante

Larisa Iordache s-a retras înainte cu câteva minute de finala la bârnă. Sportiva noastră a luat această decizie din cauza problemelor pe care le are la gleznă. Anunțul retragerii a fost făcut de către Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Sportiva a făcut primele declarații cu privire la faptul că a fost nevoită să se retragă din finala de la bârnă a J.O Tokyo. Printr-o postare pe Facebook, Larisa Iordache a spus că durerile pe care le simte la gleznă sunt peste limita ei de suportabilitate

Larisa Iordache s-a retras înainte de finala la bârnă

Riscul unei accidentări era imens, iar sportiva a decis că nu poate continua. Se pare că a încercat câteva mișcări la încălzire, dar nu putea împinge în picior.

Fără Larisa Iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mişcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiţii. Toţi suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Ştim că în condiţii normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta, a anunţat COSR.

Larisa Iordache a abandonat înainte de finala de la bârnă. Ea nu va concura în finala de la bârnă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportiva și-a dat seama că pur și simplu nu poate concura din cauza durerilor insuportabile. Riscul să se accidenteze și mai grav era imens.

Larisa Iordache, decizie de ultim moment. S-a retras cu câteva minute înainte de finala la bârnă

Sportiva noastră a intrat în sală cu piciorul bandajat, după care a decis să renunțe și a plecat cu ochii în lacrimi.

O doare piciorul, nu poate să împingă în el pentru coborâre și pentru flick-flack-ul de 360 de grade. A reușit să facă două flick-uri, o piruetă, dar deocamdată e greu. Sperăm să mai scadă intensitatea durerii, spunea Cristian Moldovan, antrenorul Larisei, luni, 2 august.

Larisa Iordache s-a calificat în finala probei de bârnă de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar după exercițiul din semifinala competiției, a acuzat dureri la glezna stângă, unde a mai avut accidentări.

Finala de la bârnă, la care s-a calificat sportiva noastră, are loc marți, 3 august, de la orele 11.50.

Gimnasta a trecut prin mari chinuri din cauza accidentărilor. Mai mult decât atât, în urmă cu câteva săptămâni, Larisa și-a pierdut mama, care a fost răpusă de o boală nemiloasă.

Sufletul să îți fie liniștit, mami! Mereu în inima, sufletul și mintea mea, vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc, a fost mesajul transmis de Larisa Iordache pe Instagram.

Larisa Iordache s-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”, iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. Începând din februarie 2019, Larisa s-a antrenat alături de Octavian Bellu și Mariana Bitang. Actualmente ea este antrenată de soții Lacrămioara și Cristian Moldovan.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com