UPDATE/Rezultate BAC 2021. Câte medii de 10 sunt în toată țara

UPDATE: Rata de absolvire este mai mare decât în 2020, dar numărul notelor de 10 este mai mic. 112 absolvenți de liceu au obținut media 10 la BAC. Anul trecut, în prima sesiune, au fost 232 de medii de 10.

S-au afișat rezultatele la examenul de Bacalaureat. Edu.ro a publicat lista cu notele obținute de elevi la probele din cadrul examenului maturității. Potrivit Ministerului Educației, rata de promovare, înainte de contestații, este de 67,8%, cu 5% mai mult față de aceeași etapă din sesiunea iunie-iulie 2020.

Rezultate BAC 2021

Intră AICI și vezi ce note ai luat la BAC. Luni, 5 iulie, s-au afișat rezultatele la examenul de Bacalaureat de anul acesta, prima sesiune. La fel ca și în 2020, rezultatele sunt publicate anonimizat. Asta înseamnă că, în locul numelui, pe liste apare un cod pe care îl știu doar absolventul de liceu care a susținut examenul și profesorii din școală.

Absolvenții de liceu care au susținut examenul maturității și sunt nemulțumiți de notele primite, pot face contestații începând de astăzi de la ora 12.00 până la ora 18.00.

În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestor, a anunțat Ministerul Educației.

Rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor, vor fi afișate vineri, 9 iulie.

BAC 2021 – sesiunea de toamnă

19 – 26 iulie 2021 Înscrierea candidaților la a doua sesiune de examen

.

16 august 2021 Limba și literatura română – proba scrisă

17 august 2021 Proba obligatorie a profilului – proba scrisă

18 august 2021 Proba la alegere a profilului și specializării – proba scrisă

19 august 2021 Limba și literatura maternă – proba scrisă

23-24 august 2021 Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română – proba A (proba va fi echivalată, nu se susține)

25 august 2021 Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă – proba B (proba va fi echivalată, nu se susține)

26 – 27 august 2021 Evaluarea competențelor digitale – proba D (proba va fi echivalată, nu se susține)

30 – 31 august 2021 Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională – proba C (proba va fi echivalată, nu se susține)

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com