Vă mai amintiți de Nuți? Ce s-a întâmplat cu ea după ce a părăsit familia Anamariei Prodan

Cine nu își amintește de Nuți, celebra bonă din familia Anamariei Prodan, care a devenit cunoscută publicului larg o dată cu reality show-ul de succes al familiei Prodan-Reghecampf? Pe numele ei real, Elena Fulgeanu, Nuți s-a făcut repede plăcută prin modul simplu și onest de a se comporta și prin spiritul ludic.

Nuți a fost bona lui Bebeto – Laurențiu jr.

Nuți s-a remarcat prin devotamentul față de familia Prodan-Reghecampf. Le-a fost alături mulți ani, fiind cea care a avut grijă de Laurențiu Reghecampf junior când era mic. Pe măsură ce băiatul a crescut, Nuți nu a mai avut atât de multe responsabiliți în cadrul familiei care o adoptase, însă tot a mai rămas câțiva ani devenind un adevărat membru al familiei pentru toți cei din casă. Copiii o îndrăgeau și o strigau tot timpul, iar Nuți știa ce avea nevoie fiecare.

Vă mai amintiți de Nuți? Ce s-a întâmplat cu ea după ce a părăsit familia Anamariei Prodan

Ea o ajuta pe Anamaria în diverse activități, uneori îi conducea mașina, și se ocupa de cele necesare în casă. Potrivit Cancan, Nuți și-a dat demisia în 2010, dar nu după mult timp (mai puțin de un an jumătate), a revenit în casa Anamariei Prodan. O perioadă a fost alături de impresara de fotbal în Dubai, după care a făcut o alegere complet diferită.

Nuți a părăsit familia Prodan-Reghecampf

La un moment dat, Elena Fulgeanu a părăsit definitiv familia Prodan-Reghecampf, mai ales pentru că viața ei personală începuse să capete noi dimensiuni.

Vă mai amintiți de Nuți? Ce s-a întâmplat cu ea după ce a părăsit familia Anamariei Prodan

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Ei bine, Nuți s-a îndrăgostit de un bărbat pe nume Victor care se pare că era șoferul Anamariei Prodan, iar cei doi au decis să-și ia viața în propriile mâini și să se mute siguri peste hotare.

Lucrurile s-au așezat frumos pentru femeie ce părea că va trăi până la adânci bătrâneți în familia Anamariei Prodan.

Se pare că după plecarea lui Nuți, lucrurile din familia celebră au luat o turnură neașteptată. Anamaria a rămas singură, iar Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com