Vaccinul împotriva noului coronavirus ar exista deja! De 100 de ani! A luptat împotriva unei boli cumplite!

Un vaccin împotriva tuberculozei, ce a fost dezvoltat în urmă cu un secol ar putea reduce riscul de infectare cu noul coronavirus (COVID-19).

Este vorba despre vaccinul împotriva Bacilului Calmette–Guérin (BCG), utilizat în principal împotriva tuberculozei.

Cercetători din patru țări vor testa dacă acest vaccin împotriva tuberculozei este eficient și împotriva noului coronavirus.

Acest vaccin este și unul ieftin. Potrivit Daily Mail, o doză costă 30 de lire sterline în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Cercetătorii speră că acest vaccin va putea pregăti sistemul imunitar să lupte împotriva noului coronavirus, înainte ca COVID-19 să genereze complicații.

Spre deosebire de vaccinurile pe care încearcă să le pregătească mai mulți specialiști din lume, vaccinul BCG nu implică existența unei tulpini de coronavirus, pentru generarea de anticorpi.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

În schimb, vaccinul BCG ar activa întregul sistem imunitar, pentru lupta împotriva mai multor virusuri. De altfel, acesta mai este folosit și împotriva altor boli infecțioase, în afară de tuberculoză.

Experți în domeniul sanitar din Regatul Unit susțin că vaccinul BCG oferă protecție de până la 60 de ani. Însă, cercetătorii nu știu sigur dacă adulții care au fost vaccinați în copilărie sunt acum protejați de noul coronavirus. Nu există dovezi în acest sens.

Vaccinul BCG, folosit și împotriva altor boli, printre care și cancerul de vezică urinară

Potrivit unui studiu publicat în 2016, bebelușii care au primit vaccin BCG au avut un risc cu 30% mai mic de a muri din cauza unor boli infecțioase în primul an de viață decât cei care nu au primit acest vaccin.

În plus, timp de peste 40 de ani, vaccinul BCG, a fost folosit de NHS pentru a împiedica reapariția cancerului de vezică urinară la pacienții care au fost operați pentru a scăpa de boală.

Cercetătorii au început să recruteze voluntari pentru a testa BCG împotriva noului coronavirus, săptămâna trecută, la Universitatea Radboud din Țările de Jos.Alte teste sunt planificate în Regatul Unit, Grecia și Australia.

Teoretic, dacă se va dovedi eficient împotriva noului coronavirus, acest vaccin ar putea fi disponibil în câteva luni.

Sursa: a1.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com