Valentina Ioniță, fosta concurentă Chefi la cuțite, vrea emisiune culinară la TV

Valentina Ioniță, semifinalista Chefi la Cuțite sezon 9, a dat o veste care i-a bucurat enorm de mult pe cei care au susținut-o.

Valentina de la Chefi la cuțite ar vrea o emisiune culinară la TV

Într-o sesiune răspunsuri la întrebări prin story-uri pe Instagram, Valentina a primit un sfat care-i sugera să prezinte o emisiune la TV. Fanul ei sugerând că i-ar sta bine în postura de prezentator.

Valentina a răspuns că i-ar plăcea ca în viitor să aibă o emisiune culinară și invită televiziunile să-i facă oferte.

Sezonul 9 unul din cele mai urmărite și disputate din istoria Chefi la cuțite

Sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite a fost cel mai lung, dar și cel mai urmărit sezon de până acum.

Imediat după aflarea câștigătorului, care a fost în 2021 Narcisa, au început dezbateri aprinse pe toate rețelele de socializare.

Valentina a declarat că desertul finalistei Narcisa a fost pregătit exclusiv de ea și nu a primit niciun ajutor.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com