VALI VIJELIE „ȘI-O DĂ” CU LATIFUNDIARUL GIGI BECALI! MANELISTUL ȘI-A FĂCUT O SUPER-ACHIZIȚIE DE 250.000 DE EURO CARE ÎL PUNE ÎN PLAN SECUND CHIAR ȘI PE PATRONUL FCSB

Vali Vijelie e pe cai mari! Și nu doar grație evenimentelor pentru care este solicitat din plin, ci și datorită ultimului bolid achiziționat. Un Bentley Bentayga, pentru care a virat aproximativ 250.000 de euro. Fix ca al lui Gigi Becali, doar că ediție nouă și de altă culoare. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

a

În trafic a fost surprins celebrul Vali Vijelie de câțiva cunoscători ai genului abordat de artist, la volanul noii achiziții, un Bentley Bentayga, model nou, pe care nu a dat mai puțin de 250.000 de euro. Confortabil așezat la volan, cântărețul de muzică de petrecere avea să fie ponderat cu pedala de accelerație, la scurt timp după ce a depășit ”verdele” din semafor.

Și, probabil, s-a retras la el acasă, pentru că ar avea mai multe piese de pregătit, așa cum se întâmplă, de altfel, cu toți artiștii în această perioadă.

Vali Vijelie și-a luat, acum două luni și jumătate, un Bentley Bentayga pe care a dat cel puțin 250.000 de euro

Vali Vijelie: ”Vreau să rămân băiatul ăla de demult!”

Vali Vijelie nu și-ar fi dorit tam-tam cu privire la achiziția pe care a făcut-o în urmă cu aproximativ două luni și jumătate. ”Nu am cumpărat mașina pentru a mă da mare cu ea! Mașina am cumpărat-o pentru mine! Nicidecum să spun eu, acum, da, mi-am cumpărat un tractor și fac, și dreg… Nicidecum. Pe mine nu mă interesează lucrurile astea. Eu vreau să rămân băiatul ăla de demult”, a fost reacția cântărețului, pentru CANCAN.RO.

Altfel, Vali Vijelie așteaptă ”consumatorii” să-l contacteze pentru seara de Revelion. Dacă nu se va decide să cânte la vreun eveniment în noaptea dintre ani, atunci va pleca din țară, pentru a se distra.

”De Revelion, ce să fac? O să mă distrez, la fel ca toată lumea. Momentan nu am luat nicio decizie, să cânt undeva, dar o să fie foarte multă lume care o să mă sune să vin să cânt. Deja am primit niște telefoane. Dacă nu, plec din țară, mă duc să mă plimb… Încă nu m-am decis ce voi face, mai e timp”, a dezvăluit Vali Vijelie din planul lui de Revelion.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com