Valul doi a lovit violent. Orașul uriaș care s-a ÎNCHIS

Avertisment serios pentru români. Cazul Melbourne bagă frica în români după ce Guvernul României a anunțat că se ia în calcul reintroducerea stării de urgență.

Melbourne s-a închis total de ieri, 8 iulie, pentru o perioadă de şase săptămâni, întrucât numărul de cazuri în creştere ar putea declanşa valul doi al pandemie.

Andrew B., un om de afaceri din Melbourne, care deține un lanț de farmacii, s-a destăinut pentru DCNews. 

Viața în Melbourne, un coșmar

Deși între București și Melbourne este o distanță de 14960 km, pericolul este comun – coronavirus – și semnalează un posibil sistem patentat de autoritățile care se confruntă cu aceeași creștere.

„Deja s-a instalat panica. Oamenii sunt îngroziți să stea din nou în case. Deocamdată, toate magazinele sunt încă deschise, însă nu știu cât mai durează până se vor închide. Cert este că, timp de șase săptămâni, trebuie să ne privăm de toate lucrurile pe care le făceam dinainte de pandemie. Păcat că lumea nu a ascultat și ne-am întors iar la izolare.

fara descriere

Nu știu dacă se va mai crea isteria cu golirea magazinelor de hârtie igienică și mâncare, dar e multă panică. (Țin să fac o paranteză, farmaciile din Australia nu vând doar medicamente, ci sunt un fel de magazine mixte, de unde poți cumpăra cam orice, de la pâine, popcorn, până la geluri de duș sau sucuri).

Pentru români, am un mesaj. Feriți-vă cât mai mult de riscul infectării cu coronavirus, respectați regulile, că nu e de glumă!”, a declarat bărbatul pentru DC News.

Odată instalată izolarea, locuitorii din Melbourne trebuie să stea acasă şi să părăsească locuinţa doar pentru muncă, servicii esenţiale, tratamente medicale sau şcoală – ceea ce reprezintă o întoarcere la restricţiile ridicate în urmă cu câteva săptămâni, a anunțat Daniel Andrews, premierul statului Victoria.

Statul a înregistrat 191 de cazuri peste noapte, reprezentând cel mai mare număr de cazuri noi într-o zi de la începutul crizei. Virusul s-a răspândit în vecinătăţile oraşului Melbourne, ceea ce a dus la un nivel de transmitere comunitară nemaiîntâlnit în Australia.

Sursa: wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com