AD

ACTUALITATE

Vârsta la care femeia nu mai are nevoie de bărbați.

todaymartie 4, 2023 6

Background
share close
AD
AD

Vârsta la care femeia nu mai are nevoie de bărbați.

Fiecare femeie are o vârstă secretă, atunci când bărbații îi sunt indiferenți. Și pe plan s*xual, și în general. La unele, acest lucru se întâmplă mai aproape de pensionare, la altele în menopauză, iar altele decid asta încă de la treizeci. O astfel de femeie poate fi observată imediat.

Principalul simptom – nu se îngrijește! Are părul dezordonat, ochii obosiți și depuneri în locurile în care nu ar trebui să fie. E plictisitoare, morocănoasă, cu aripile tăiate… Ce s-a întâmplat cu ea? A intrat în vârsta când nu mai are nevoie de bărbați, a renunțat sub greutatea supărărilor și dezamăgirilor.

De ce vârsta este secretă? Pentru că femeia nu spune nimănui despre ea, cu excepția, probabil, a celor mai încăpățânate feministe. Ai văzut vreo femeie care să-i adune pe toți într-un cerc și să-i informeze despre dezamăgirile ei în bărbați? E indecent. Deși, ceva îmi spune că există și din astea.

Femeia pare să-și acopere inima cu fier. Puterea durerii este atât de mare încât decide să nu lase pe nimeni în ea. Ea nu mai are încredere în bărbați, nu caută bărbați și nici în gând nu vrea să-și imagineze că există vreun bărbat dispus să se îndrăgostească de ea. Răsplata pentru tăcerea inimii de gheață este foarte mare.

Acum câțiva ani, erau la modă băile Cleopatrei. Se presupune că Cleopatra folosea sperma sclavilor tineri pentru a-și menține tinerețea. Fetele au încercat și spun că e o minciună. Nu ajută. Nu îndepărtează ridurile, privirea nu radiază. Sperma balenelor, de asemenea, este o dezamăgire. De ce? Pentru că totul trece pe lângă inimă. Femeia întinerește și devine mai frumoasă doar datorită injecțiilor direct în inimă. Aici nu există loc pentru simpla mecanică s*xuală, deși ea este foarte importantă.

Ați observat vreodată că femeia îndrăgostită devine mai frumoasă, chiar și la distanță? Chiar și atunci când nu-și vede iubitul, dar comunică cu el prin apeluri și mesaje. Are s*xul în minte, dar devine mai frumoasă în realitate? Cum?

Dragostea și pasiunea fac adevărate minuni cu noi. Ne întineresc, ne fac frumoase. Dar acest lucru li se întâmplă doar celor care cred în dragoste. Restul, își vor trăi anii ca niște mătuși. Și nici măcar nu e vorba de riduri, ci de praful dezamăgirilor din ochi.

Deci, dacă mă întreabă cineva până la ce vârstă femeia are nevoie de bărbați, îi spun – până la ultima suflare. Știu că doare, uneori este teribil de greu, simți golul și dezamăgirea, ești gata să-ți acoperi inima cu gheață…Dar nu lăsa să se întâmple, doar nu vrei să mori ca o mătușă?

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com