Vârstnicii au primit un anunț neașteptat în plină pandemie. Ce se va întâmpla cu pensiile lor

Vârstnicii au primit un anunț neașteptat în plină pandemie legat de pensiile lor. Poșta Română le-a transmis pensionarilor că le va livra banii mai devreme. Mai exact, începând cu data de 1 aprilie, banii vor ajunge la beneficiari.

Pensionarii au parte de o mică bucurie în plină pandemie de covid-19. Poșta Română a făcut anunțul oficial. Oamenii vor primi pensiile mult mai devreme, mai exact la 1 aprilie. Totuși, reprezentanții Poștei Române cer pensionarilor să respecte anumite condiții la primirea banilor.

Potrivit calendarului obișnuit de livrare a pensiilor, poștașii ajung la ușile românilor între 1 și 15 ale lunii. În luna aprilie, lucrurile stau altfel, oficialii au menționat că depun eforturi ca banii să ajungă mai devreme.

Vârstnicii au primit un anunț neașteptat în plină pandemie. Ce se va întâmpla cu pensiile lor

Pentru ca livrarea pensiilor să decurgă în condiții de siguranță, se cere respectarea unor măsuri obligatori, aferente perioadei dificile prin care trece România, respectiv criza mondială de coronavirus.

Pensionarii au de păstrat o distanță de cel puțin 1,5 metri între ei și poștaș, dar și deținerea unui pix propriu pentru a semna talonul de pensie. Aceste cerințe au fost făcute chiar de Directorul Poștei Române, Horia Grigorescu.

„Avem rugămintea faţă de absolut toţi pensionarii, în măsura în care este posibil, să folosească pixuri proprii în momentul în care semnează taloanele. (…) Distanţa este cea pe care am recomandat-o evident tuturor colegilor mei să o păstreze – de 1,5/2 metri – şi din nou fac apel pe această cale la toţi pensionarii să păstreze această distanţă la rândul lor”, spune directorul companiei, Horia Grigorescu, pentru RTV.

.

„Ca măsuri particulare, în acest moment, avem toţi factorii poştali care vor fi pe teren în această perioadă dotaţi cu măşti şi mănuşi. Totodată, încercăm să găsim o variantă cât mai eficientă să punem banii în plic pentru a limita interacţiunea dintre pensionari şi factorii poştali, astfel încât momentul în care se aduc efectiv banii în casa omului să dureze cât mai puţin, să fie banii pre-număraţi, să putem să transmitem direct plicul respectiv.”, a mai declarat Horia Grigorescu.

Sursa: stirileprotv.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com