VERIȘORUL LUI EMI PIAN ARUNCĂ BOMBA DESPRE CRIMINAL: „UN COPIL, UN DROGAT, UN NEBUN, CE PROBLEME A FĂCUT”

George Pian, verișor al regretatului lider al Duduienilor, a vorbit despre noaptea în care Emi a fost ucis. Tânărul a explicat în detaliu care a fost „scânteia” care a dus la o crimă.

După ce în mediul online s-au vehiculat fel și fel de informații despre noaptea în care liderul Duduienilor a fost ucis, unul dintre verișorii lui Emi a decis să spună ce s-a întâmplat atunci.

„Dacă cineva se mai simte șmecher în ziua de azi și se mai crede mafiot, să sune singur la 112”

„Sunt niște lucruri și niște chestii care mă deranjează. Eu voiam doar să vă spun despre viața asta de interlop pe care credeți voi că unii o trăiesc. Dacă cineva se mai simte șmecher în ziua de azi și se mai crede mafiot, să sune singur la 112. Cine mai dă, mă frate, în ziua de azi un pumn?!”, spune verișorul lui Florin Mototolea, vizibil afectat de cele întâmplate.

„Nu se juca barbut, se juca poker”

„Se mai găsește un nebun, uite, cum a fost problema asta, cu incidentul ăsta. Un copil, un drogat, un nebun, care trebuia să stea la Spitalul 9, ce probleme a făcut”, a mărturisit George pe canalul său de Youtube.

Mai mult decât atât, tânărul demontează premisa de la care a plecat scandalul: „N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția”.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com