Veste cumplită! Doliu în presa din România, a murit un apreciat jurnalist

Doliu în presa românească. S-a stins din viață un jurnalist cu state vechi, răpus de o boală nemiloasă. Vestea morții sale a picat ca un trăsnet pentru toți cei care l-au cunoscut sau au lucrat cu el. Din nefericire, încă o veste proastă.

a

Doliu în presa din România

A murit Dragoș Buzărin, fost jurnalist la Cuvântul Libertății. Avea doar 52 de ani și a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Anunțul trist cu privire la pierderea sa a fost făcut de către jurnalistul Ion Jianu, pe rețelele de socializare.

O veste cumplită: Dragoș Buzărin, fost ziarist la Cuvântul Libertății, a decedat în această seară! Avea 52 de ani și o tumoare cerebrală fără leac… Este fratele remarcabilului publicist Alin Buzărin (Gazeta Sporturilor). Dumnezeu să-l odihnească, a scris Ion Jianu pe Facebook.

Cine a fost Dragoș Buzărin

Dragoș Buzărin era fratele publicistului Alin Buzărin. Acesta a fost jurnalist la Cuvântul Libertății. Avea doar 52 de ani și o tumoră cerebrală fără leac. S-a stins din viață după o lungă suferință.

Alin Buzărin s-a remarcat printr-o prolifică activitate în mass-media: reporter special și editorialist la ProSport și, din 2003, la Gazeta Sporturilor, (co)realizator al talk-show-urilor Sport Weekend (Radio Contact) și Derby (Radio Total Sport FM), invitat permanent la Procesul Etapei (ProTV), Recursul Etapei (Antena 1) și Sport Show (OTV), comentator de fotbal la ProTV si TVR.

Valentin Iacob

Un alt jurnalist care s-a stins din viață la începutul acestui an este Valentin Iacob care suferea de o boală nemiloasă. Inima lui a încetat să bată la vârsta de 67 de ani, la scurt timp după ce jurnalistul primise un diagnostic greu.

Obosiți de viața de aici, poeții se retrag în viața de dincolo. Ieri, (15 ianuarie 2022) s-a dus și Valentin Iacob, ”poetul de la Stalingrad”, să joace ”poker cosmic”. Prieten și coleg, mulți ani, la excepționala revistă ”Formula As”, a plecat într-un fel ciudat, aproape fără de veste, el, vorbitorul neobosit și avidul de viața căzută de pe partea asta a lui Dumnezeu, a scris Claudiu Târziu.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com