Veste proasta! Noile restrictii anuntate de Iohannis: se inchid toate scolile, circulatia va fi restrictionata noaptea, magazinele pot fi deschise doar pana la ora 21

Veste proasta! Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca sunt necesare masuri ferme pentru a controla extinderea pandemiei, printre acestea numarandu-se restrictionarea circulatiei pe timp de noapte si trecerea scolilor in online.

a

Declaratile lui Iohannis

– Suntem ingrijorati. Am avut azi aproape 10.000 de cazuri noi de persoane care s-au imbolnavit. Trebuie sa fim realisti. Sunt necesare masuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei.

Masurile care s-au luat pana acum nu mai sunt suficiente.

– Sunt necesare masuri in plan national, precum scolile sa treaca toate in online, angajatii si din public si privat sa treaca la telemunca peste tot unde este posibil, magazinele trebuie sa fie inchise seara, circulatia pe timpul noptii trebuie restrictionata, petrecerile trebuie interzise, targurile si pietele trebuie inchise, portul mastii trebuie sa devina obligatoriu peste tot in tara.

– Vrem sa controlam extinderea pandemiei, dar in acelasi timp ne dorim sa continuam activitatea economica.

– Campania electorala se va desfasura in conditii foarte stricte.

– Democratia nu poate fi pusa in paranteza, alegerile trebuie sa aiba loc chiar si in aceste conditii.

– Toate aceste masuri trebuie transpuse intr-o Hotarare de Guvern, care va intra in vigoare luni.

Epidemia se extinde rapid in Romania! Raportul oficial de joi, 5 noiembrie, arata ca s-au inregistrat 9714 de cazuri noi de infectie cu Covid-19 in doar 24 de ore.

De asemenea, peste 120 de nume au fost trecute, in acelasi interval, pe lista deceselor.

Guvernul urmeaza sa aprobe, in aceasta sedinta, suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii pentru plata contributiei voluntare a Romaniei in cadrul raspunsului mondial la pandemia de coronavirus pentru identificarea unui vaccin impotriva COVID-19, precum si Strategia de dezvoltare a infrastructurii feroviare 2021 – 2025.

Potrivit unui comunicat citat de Agerpres, Executivul are pe agenda un memorandum privind acordarea unui ajutor de stat individual de restructurare Societatii Comerciale ″Compania nationala de transporturi aeriene romane – TAROM ″⁣ SA, in vederea restabilirii viabilitatii companiei pe termen lung, precum si o informare privind stadiul pregatirii si organizarii alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor.

Pe ordinea de zi a sedintei Guvernului figureaza doua proiecte de ordonanta, una referitoare la modificarea Ordonantei 4/2019 privind reorganizarea sistemului national de clasificare a carcaselor de bovine, porcine si ovine si monitorizarea, controlul si raportarea preturilor de piata ale carcaselor si ale animalelor vii, iar alta de modificare a legii privind vanzarea si cumpararea terenurilor agricole situate in extravilan si a legii privind privatizarea societatilor comerciale ce detin in administrare terenuri proprietate publica si privata a statului cu destinatie agricola si infiintarea Agentiei Domeniilor Statului.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com