Vestea a venit ca un fulger. E doliu mare

Tragedie mare în familia Tamarei

a

Mezzosoprana Iulia Buciuceanu a fost prim-solistă a Operei Române din București timp de trei decenii. Sora actriței Tamara Buciuceanu a murit sâmbătă, iar anunțul trist a fost făcut de Ministerul Culturii.

Doliu în lumea muzicii! Iulia Buciuceanu s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani. Era sora regretatei actrițe Tamara Buciuceanu. Marele actor George Constantin a fost soțul ei, iar fiul lor este actorul Mihai Constantin.

HOMEPAGE » MONDEN » SHOWBIZ INTERN » Doliu în lumea muzicii românești! A murit sora actriței Tamara Buciuceanu
Doliu în lumea muzicii românești! A murit sora actriței Tamara Buciuceanu

Mezzosoprana Iulia Buciuceanu a fost prim-solistă a Operei Române din București timp de trei decenii. Sora actriței Tamara Buciuceanu a murit sâmbătă, iar anunțul trist a fost făcut de Ministerul Culturii.

Iulia Buciuceanu s-a stins din viață

Mezzosoprana Iulia Buciuceanu a fost prim solistă a Operei Române din București în perioada 1952-1983. Sora regretatei Tamara Buciuceanu avea vârsta de 90 de ani, iar anunțul trist a fost făcut de Ministerul Culturii pe rețelele de socializare.

„O zi neagră pentru cultura românească… Odihnă veşnică, Iulia Buciuceanu!”, a transmis Ministerul Culturii, într-o postare pe pagina de Facebook.

Iulia Buciuceanu a fost prim solistă a Operei Române

Timp de 30 de ani, Iulia Buciuceanu a fost prim solistă a Operei Române din București. Mama ei a fost cea care i-a oferit îndrumările de canto, iar studiile de Conservator le-a făcut la Iași, iar mai apoi a continuat la București.

A susținut turnee în Bulgaria, Rusia, Iugoslavia, Turcia, Germania, Turcia, Italia, Beligia și Austria. Artista a fost născută la Tighina, în Basarabia, iar pe 25 iunie ar fi împlinit vârsta de 91 de ani.

Sursa: https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com